Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelné tři hattricky v jednom utkání


0

Smiřice si chtěli zpravit chuť z nepodařeného vystoupení v minulém kole na hřišti Opočna. Hosté z Ohnišova se letos trápí a mají velké problémy na některá utkání poskládat sestavu. Diváci ve Smiřicích viděli zcela jednoznačný průběh utkání a střelecké představení domácích hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra na jednu bránu

Ve slunečném sobotním odpoledni přivítaly Smiřice na svém hřišti trápící se celek z Ohnišova. Od úvodu zápasu byla zřetelná převaha domácích, kteří svého soupeře zatlačili na vlastní polovinu. Jako první překonal brankáře hostí Koutník, který dostal ideální míč od Korenčíka mezi obránce a zkušeně podél brankáře Kováče otevřel skóre. Na druhou branku diváci nečekali dlouho. Zapadlo přesnou přihrávkou z poloviny hřiště našel za obranou mladíka Jana Škarytku, ten postupoval zcela osamocen, počkal na pohyb brankáře a střelou doprostřed branky zvýšil na 2:0. Do poločasu v pohodě hrající Smiřice přidaly ještě 3 branky, kdy se postupně trefili, Doung, Matějček a Bednář. Hosté působili odevzdaným dojmem a velmi přívítali poločasovou přestávku.

Završení tří hattricků

Otázkou druhého poločasu bylo, na jakém počtu branek se zastaví smiřická mašina. V 56. minutě přidal svojí druhou branku v zápase zkušený útočník Bednář. O minutu později začal úřadovat Korenčík, který po příhrávce Ponikelského trefil přesně k tyči. V 67. minutě se prosadil Koutník.  O 10 minut později si za obranu Ohnišova zaběhl Korenčík, dostal přesný míč od Bednáře a Kováčovi v brance hostí nedal šanci. Korenčík završil svůj hattrick po přesném centru Obsta. Domácímu středopolaři to však bylo stále málo a v 84. minutě z dorážky přídal svojí čtvrtou branku v utkání.  Hosté absolutně nestíhali ve všech herních činnostech a v závěru se podařilo uzavřít hattricky Bednářovi a Koutníkovi. Obzvláště třetí branka Koutníka byla lahůdkou, kdy na milimetr přesně přeloboval špatně postaveného brankáře. Zápas skončil ostudným debaklem Ohnišova a ti mají týden na zamyšlenou, aby tuto blamáž ze hřiště Smiřic napravili v utkání s rezervou Dvora Králové.



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice
Obst - vedoucí mužstva, domácí: Bez 7 hráčů základní sestavy jsme soupeře přehráli a získali jsme cenné tři body.

TJ Start Ohnišov
Václav Kárník, vedoucí mužstva hosté: Zápas jsme nezvládli po všech stránkách.



Sestavy


SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Matějček [-] , J. Koutník [-] , M. Ponikelský [-] - P. Škarytka [-] (67. C. Oláh [-] ) , J. Škarytka [-] (60. V. Obst [-] ) , F. Korenčík [-] , L. Melichárek [-] - A. Bednář [-] - M. Duong [-] (57. J. Havlíček [-] ) , P. Zapadlo [-]

TJ Start Ohnišov
J. Kováč [-] - J. Čančara [-] , T. Krahulec [-] , D. Bureš [-] , K. Martínek [-] , R. Čančara [-] , M. Štětina [-] , M. Cuberka [-] , M. Müller [-] , J. Remeš [-] , V. Ziebell [-]

ŽK: 48. P. Zapadlo .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Stejskal Luboš - BEDNÁŘ Leoš, JANATA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.