Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Dvora v 10 hráčích rozstřílela Ohnišov


0

Souboj dvou týmů, které měly v této sezóně již několikrát problém poskládat jedenáctku hráčů k úvodnímu hvizdu. Tentokrát přijeli v početní nevýhodě hosté ze Dvora. Trenér Celler měl však k dispozici kvalítnější hráče, a tak dokázali i v početním oslabení na půdě Ohnišova zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvůr postupně přebíral iniciativu

Rezeva Dvora přijela na utkánÍ do trápícího se Ohnišova pouze 10 hráči připravených do hry. Tomuto faktu nasvědčoval úvod zápasu, kdy se hostující hráči na hřišti hledali a to vedlo k úvodní brance domácích. Ve 14. minutě se prosadil ohnišovský Krpata. O vyrovnání se ve 29. minutě postaral kanonýr Otradovský, který po krásné kolmé příhrávce mezi obránce udělal brankáři domácích kličku a již neměl problém trefit prázdnou bránu. O 6 minut později se hosté ujali vedení. Otradovský zatáhl míč po lajně do vápna, všiml si, že brankář nahrávku očekává, tak mazácky zakončil na přední tyč. Do poločasu se ještě prosadil mladík Jákl. 

Otradovský uzavřel hattrick

Krátce po změně stran zvyšoval na 1:4 Otradovský, který dostal míč za obranu a po kličce tak uzavřel svůj hattrick. Hosté i v 10 hráčích dobře kombinovali a byli lepším týmem. Je nutno podotknout, že do branky Ohnišova se musel postavit Krahulec, který běžně nastupuje jako hráč v poli. O snížení skóre se v 59. Minutě postaral ohnišovský Martínek. V 64. Minutě si na přesný centr ze strany naběhl Otradovský a síť domácích rozvlnil počtvrté. Skóre utkání uzavřel hráč se zkušenostmi z divize Vágner. I přes řadu šancí již diváci branku neviděli a domácí Ohnišov si bude muset na zisk prvních bodů minimálně týden počkat.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Ohnišov
Josef Kárník : vedoucí mužstva domácí: Dnes jsme se konečně sešli v počtu, ve kterém se fotbal hraje. To nám však stejně body nepřineslo, neboť jsme doplatili na proměňování šancí a v brance nastoupil hráč z pole.

TJ Dvůr Králové nad Labem B
Čeněk Celler - trenér hosté: Pět omluv před odjezdem k tomuto utkání byla pěkně silná káva. Hráčů bylo tedy deset, ale samí dobří. Po úvodní brance domácích, se naši hráči rychle vzpamatovali a dovedli zápas k výraznému vítězství.



Sestavy


TJ Start Ohnišov
T. Krahulec [-] - M. Cuberka [-] , L. Remeš [-] (58. D. Bureš [-] ) , J. Remeš [-] (73. O. Svatoň [-] ) , J. Čančara [-] , J. Kováč [-] , S. Krpata [-] , K. Martínek [-] , D. Brzek [-] , M. Štětina [-] (46. M. Müller [-] ) , V. Zrzavý [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem B
V. Matula [-] - J. Podolník [-] , M. Petráček [-] , D. Bednář [-] , J. Ruprich [-] - M. Hák [-] , M. Otradovský [-] , L. Mertlík [-] , R. Vágner [-] - D. Jákl [-]

Hráči zápasu: J. Podolník , M. Otradovský , D. Jákl .
Místo: Ohnišov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Linhart Lukáš - HOFMAN Miloš, JANSA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.