1:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí potvrdilo skvělou formu


Branky


0

3 zápasy v řadě neporažené Poříčí nastoupilo na hřišti druhého Opočna. Hosté přijeli s cílem vyhrát a tím se tak bodově dotáhnout na svého soupeře. To se jim po zodpovědném výkonu povedlo, když před brankou působili efektivněji.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubé chyby v defenzívě obou celků

Ve výborné formě hrající hosté z Velkého Poříčí zavítali na hřiště Opočna. Úvod utkání patřil hostům, kteří se již ve 2. minutě ocitli ve vyložené šanci.  Na brankáře Matějů postupoval zcela sám pro krásné přihrávce Dobývala hostující Vít, ale ve svojí šanci selhal. To však hosty nemuselo příliš mrzet. Pěknou kombinační akci začal Kuneš, který našel přesnou přihrávkou Dobývala, ten pod sebe sklepl střídajícímu Závadovi a ten otevřel skóre utkání.  Po této brance se hosté nevyvarovali chyby v defenzívě a Přibyl vyrovnal. Ve 35. minutě aktivní Kuneš získal míč, obrana mu poskytla dostatek prostoru na zakončení a poslal hosty opět do vedení. Když se již zdálo, že oba celky půjdou do kabin se skóre 1:2 pro hosty z Poříčí, našel si po rohu Nováka míč Hubka a nedal brankáři šanci.

Útočná snaha domácích po vápno Poříčí

Pro domácí byla obdržená branka v poslední minutě poločasu velkou fackou, ale utkání určitě zabalit nehodlali. Zatlačili svého soupeře, ale jejich útočné snahy končily u velkého vápna Velkého Poříčí. Nejnebezpečněji vypadala hlavička domácího útočníka, která jen těsně minula Lokvencovu branku. Hosté hráli ze zajištěné obrany, ze které vycházeli do rychlých brejků. Několik z nich opravdu volalo po gólu. V největší šanci se ocitl opět Vít, když prošel vápnem a z velkého úhlu jen těsně minul branku Opočna. V dalších případech zklamala hostující hráče špatná finální přihrávka. Obrana Poříčí až na jedno zaváhání dnes pracovala skvěle a vítězství si toto stále výkonostně zvedající mužstvo zasloužilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Jan Jánský, trenér domácí: Po třech hrubkách jsme v první poločase inkasovali a v druhém poločase jsme gól nedali,takže zasloužená výhra hostů.

TJ Velké Poříčí
Hurdálek Josef - vedoucí týmu hosté: Vedení se ujali hosté po pěkné komb. akci. Domácí po chybě obrany vyrovnali Do konce poločasu, strhli vedení na svou stranu.hosté Druhý pol.již branky nepadli i když šance byli na obou stranách. Celkově zasloužené vítězství hostů.



Sestavy


TJ Spartak Opočno
J. Matějů [-] - J. Lukášek [-] , K. Petr [-] , L. Čtvrtečka [-] , M. Škrabal [-] - M. Vondřejc [-] , L. Reichl [-] , P. Musil [-] , D. Pfeifer [-] (70. M. Šnajdr [-] ) - T. Přibyl [-] , O. Přibyl [-] -

TJ Velké Poříčí
M. Lokvenc [-] - J. Hauschke [-] (8. P. Závada [-] ) , J. Kuneš [-] , J. Dobýval [-] (76. D. Hanzl [-] ) , M. Vít [-] , J. Hubka [-] , M. Flaška [-] , P. Zelený [-] , J. Novák [-] , J. Kaněra [-] (91. J. Gois [-] ) , J. Stříbrný [-]

ŽK: 39. M. Škrabal , 58. M. Vondřejc , 85. L. Reichl - 55. J. Dobýval , 57. P. Závada , 77. J. Novák .
Hráči zápasu: M. Lokvenc , P. Zelený , J. Kuneš .
Místo: Opočno. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Frič David - JUNEK Matěj, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.