1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police zvládla pokutové kopy a připsala si bonusový bod


Branky


0

Prakticky vše důležité se odehrálo již v prvním poločase. Domácí šli do vedení zásluhou Tichého, ale s rychlou odpovědí přispěchal zkušený Jandík. Ve druhém poločase se odehrála sporná situace ve vápně Police, rozhodčí však penaltu nepískl, a tak o bonusovém bodu rozhodl penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě branky v rozmezí minuty

V Hronově se utkaly dva celky, které v minulém kole utrpěly debakl si  v tomto utkání chtěly spravit chuť. Od první minuty se hrál fotbal s řadou nepřesností a přítomní diváci moc fotbalové krásy neviděli. Ze sedadel je zvedla až 34. minuty, kdy domácí předvedli rychlou akci po pravém křídle, zpětná přihrávka našla na penaltě zcela volného Tichého a ten přesnou ranou otevřel skóre utkání. Domácí se však z vedení neradovali dlouho.  Prakticky z protiútoku zahrál rohový kop  Klapkovský na hlavu zkušeného Jandíka a ten hlavičkou zamířil přesně na vzdálenější tyč. Poločas se již dohrával opět s řadou nepřesností na obou stranách a další branku ani jeden z týmů nepřidal.

Sporná situace ve vápně Police

Pokud chtěli hosté z Police v dnešním zápase bodově stáhnout v tabulce před nimi postavený Hronov, musel ve druhém poločase přidat na svých obrátkách. Domácí obrana pozorně bránila a vyvarovala se hrubých chyb.  Všechny útočné akce končili na vápně Hronova, a tak největší šanci utkání rozhodnout měli domácí.  V 80. minutě byl k zemi sražen domácí Ansorge, ale k údivu většiny přihlížejících zůstala píšťalka hlavního rozhodčího němá. Po tomto incidentu se atmosféra na hřišti vyhrotila, ale žádnému týmu se vítěznou branku do konce řádné hrací doby podařit nepovedlo. Utkání tedy musely rozhodnout pokutové kopy.



Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Zdeněk Samko - trenér domácí: V nepříliš pohledném utkání, kde na obou stranách bylo mnoho nepřesností, rozhodla 80. min.,kdy po faulu na Ansorga v pokutovém území zůstala píšťalka rozhodčího němá.

Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš - předseda oddílu hosté: Vyrovnané utkání ve kterém fotbalovosti moc nebylo nemuselo skončit remízou,poněvadž pár minutek před koncem k nám byl rozhodčí benevolentní a odpustil nám pokutový kop.



Sestavy


AFK Hronov
D. Fulka [-] - M. Šťavík [-] , J. Danihel [-] , M. Marx [-] (87. J. Novák [-] ) , M. Neuschl [-] , M. Vít [-] (56. T. Zíta [-] ) , D. Hofman [-] , P. Schreiber [-] , M. Puraš [-] , V. Tichý [-] (60. M. Phan [-] ) , M. Pek [-] (66. M. Ansorge [-] )

Spartak Police nad Metují
J. Vlček [-] - P. Šnábl [-] , B. Rieger [-] , J. Klapkovský [-] , J. Tauc [-] , J. Kollert [-] (84. J. Reimann [-] ) , A. Plachta [-] , M. Jandík [-] , A. Bergmann [-] , M. Štěpánek [-] (51. J. Pataki [-] ) , D. Sivak [-]

ŽK: 74. D. Hofman , 81. M. Marx - 15. M. Štěpánek , 31. P. Šnábl , 77. A. Plachta .
Místo: Hronov. Počet diváků: 122. Rozhodčí: Janata Lukáš - KRUCKÝ Dušan, KROTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.