2:4
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr rozhodl v závěru


Branky


16. J. Dobýval , 19. J. Dobýval - 40. V. Marks , 68. J. Kuhn , 87. V. Marks , 89. J. Kuhn
0

Domácí se rychle ujali dvoubrankového vedení. Do poločasu vstřelil důležitou branku Marks. Ve druhém poločase přišla řada nevyužitých šancí domácích, a tak je hosté ze Dvora vyučili z efektivity a odváží si velmi cenné 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobýval zařídil rychlé vedení

Do Velkého Poříčí zavítala k důležitému utkání rezerva Dvora Králové, která se v tomto zápase nemohla spolehnout na posílení hráčů z A-týmu. Do utkání vstoupili lépe domácí, když centrovaný míč po standardní situaci prolítl celým velkým vápněm a na zadní tyči zakončoval zcela osamocený Dobýval. Již o 3 minuty později navýšilo z chutí hrající Poříčí svůj náskok. Hráč domácích postupoval z úhlu sám na brankáře Matulu, přesným centrem našel hlavu Dobývala a ten rozvlnil síť hostů podruhé. Před přestávkou se Dvoru podařilo vstřelit kontaktní branku. Po pěkné akci po pravé straně přihrál Samler pod sebe, kde našel Markse a ten přesnou střelou nedal brankáři šanci. Tento moment byl klíčový pro další vývoj zápasu

Za nevyužité šance přišel trest

Druhý poločas začal náporem domácích, kteří zahazovali jednu tutovou šanci za druhou. Brankář Matula se v brance překonával a všem přítomným dokazoval, proč právě on se stal v minulém víkendu hráčem kola. Za řadu nevyužitých šancí přišel zákonitý trest. Míč si na hranici vápna připravil Kuhn a krásnou střelou k pravé tyči vyrovnal skóre utkání. Oba týmy chtěli vítězství zlomit na svoji stranu a hrál se velmi pohledný a rychlý fotbal. Rozhodnutí přišlo v 87. minutě, kdy po individuální akci zakončil svůj únik Marks přesně ke vzdálenější tyči a vstřelil tak vítěznou branku utkání. Domácí tým vrhl všechny síly do útoku, čehož využil Kuhn a svůj brejk úspěšně proměnil. Utkání ve vysokém tempu zvládli lépe hosté ze Dvora a především díky střelecké efektivitě si z horké půdy Poříčí vezou 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Velké Poříčí
Josef Hurdálek : vedoucí mužstva domácí: První poločas vyrovnaný průběh Domácí byli v koncovce lepší a ujali se vedení 2:0. V závěru poločasu hosté snížili na 2:1 Druhý poločas domácí zahazovali jednu šanci za druhou.Hosté dokázali vyrovnat na 2:2. V závěru utkání přehlédl rozhodčí. hraní rukou a hosté se ujali vedení. V samém závěru zvýšili na konečných 2:4 Domácí doplatili na neproměňování vyložených brankových příležitostí.

TJ Dvůr Králové nad Labem B
Čeněk Celler - trenér: Úvod prvního poločasu jsme prospali a již v 19. minutě prohrávali 2:0 a domácí ještě několik šancí neproměnili. Ještě, že po brejku Samlera nás Marks vrátil do hry. Ve druhé půli pokračovalo zahazování šancí domácích, ale postupem doby jsme hru vyrovnali a po brejcích dokázali nejenom vyrovnat, ale i vstřelit dvě branky navrch. Prostě jsme dokázali naše šance proměnit.



Sestavy


TJ Velké Poříčí
M. Lokvenc [-] - J. Hauschke [-] , J. Kuneš [-] , J. Dobýval [-] , P. Závada [-] , J. Hubka [-] , M. Flaška [-] , P. Zelený [-] , J. Novák [-] , J. Kaněra [-] (56. D. Hanzl [-] ) , J. Stříbrný [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem B
V. Matula [-] - D. Machek [-] , M. Teuber [-] , D. Bednář [-] (46. J. Gábor [-] ) , J. Ruprich [-] , M. Kasan [-] - V. Hák [-] , M. Hák [-] , L. Mertlík [-] (46. J. Kuhn [-] ) - V. Marks [-] , K. Samler [-]

Hráči zápasu: J. Dobýval - V. Marks , J. Kuhn .
Místo: Velké Poříčí. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bednář Leoš - VITVAR Martin, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.