5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočno si z chutí zastřílelo proti Hronovu


Branky


43. L. Jelen , 72. L. Jelen , 79. M. Vondřejc , 83. L. Reichl , 86. L. Jelen
0

Narazily na sebe dva vyrovnané týmy, které drželi brankáři. Zlomový moment utkání nastal ve 40. minutě, kdy domácí brankář zneškodnil pokutový kop a rychle založil útočnou akci svého týmu, kterou úspěšně zakončil kanonýr Jelen. Hosté dloho drželi naději na bodový zisk, ale po druhé brance Jelena se tým hostů zcela sesypal a do konce zápasu ještě inkasoval tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuriózní branka v závěru

Na hřišti v Opočně se utkaly dva celky, které ve vyrovnané tabulce tvrdě bojují o místo zaručující postupovou pozici pro jarní část. Od první minuty se hrálo zcela vyrovnané utkání. Hosty podržel ve vyložených šancích brankář Fulka. Po zadu nezůstal ani brankář domácích, který zlikvidoval dvě tutové brankové příležitosti dobře hrajícímu Šťavíkovi. 5 minut před přestávkou přišel důležitý moment utkání. Brankář domácích Effenberk skvěle zneškodnil pokutový kop a rychlou rozehrávkou založil protiútok, který úspěšně zakončil domácí kanonýr Jelen a poslal Opočno do vedení. Domácí tedy odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením pro trochu kuriózní brance.

Hosté se drželi do 72. minuty

Domácí šli do druhého poločasu s cílem dorazit psychické nalomeného soupeře, který po neproměněném pokutovém kopu nebyl ve své kůži. Dlouho se však Opočnu nedařilo překonat hostující obranu s brankářem Fulkou v čele. Uklidňující druhou branku se domácím podařilo vstřelit až v 72. minutě prosadil opět Jelen. Po této brance existovalo na hřišti pouze jedno mužstvo. Zdecimování hosté nestíhali ve všech herních činnostech a do konce utkání ještě třikrát inkasovali. Za zmínku stojí zkompletování hattricku útočníka Jelena. Hosté z Hronova jistě uvítali, když hlavní rozhodčí v 90. minutě naposledy pískl do píšťalky a utkání ukončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Jan Jánský, trenér domácí: Rozhodla 40 minuta prvního poločasu,kdy náš brankář chytil penaltu a z protiútoku jsme střelili vedoucí branku.Ve druhé půli po druhé brance se hosté rozsypali a záleželo,kolik branek vstřelíme.Určitě velmi důležité 3 body.

AFK Hronov
Zdeněk Samko, trenér hosté: Utkání se rozhodlo v podstatě už ve 40 minutě první půle, kdy jsme nedali pokutový kop, který fantasticky chytil domácí bran kář a ten ihned založil protiútok a my z něho dostali gól. Takovou situaci jsem neviděl za 30 let fungování ve fotbale. Jak se říká,, člověk se učí celý život,, tohle je opravdu důkaz.



Sestavy


TJ Spartak Opočno
F. Effenberk [-] - M. Škrabal [-] (84. P. Skalický [-] ) , L. Čtvrtečka [-] , K. Petr [-] , J. Lukášek [-] - D. Pfeifer [-] (70. M. Šnajdr [-] ) , P. Musil [-] , L. Reichl [-] , M. Vondřejc [-] (80. M. Školník [-] ) - T. Přibyl [-] (84. L. Procházka [-] ) , L. Jelen [-] -

AFK Hronov
D. Fulka [-] - J. Danihel [-] , M. Marx [-] , M. Šťavík [-] (84. J. Myšák [-] ) , M. Vít [-] (46. M. Havel [-] ) , M. Franců [-] , D. Hofman [-] , P. Schreiber [-] , M. Puraš [-] , T. Zíta [-] , M. Pek [-]

ŽK: 40. L. Čtvrtečka , 40. M. Škrabal , 40. T. Přibyl , 67. P. Musil - 20. J. Danihel , 44. T. Zíta .
Hráči zápasu: F. Effenberk , L. Jelen - M. Šťavík .
Místo: Opočno. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Říha Jiří - JANEČEK Štěpán, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.