Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr uhájil těsné vítězství


Branky


0

Postavení v tabulce znělo jasně. Pokud si chtějí Smiřice zahrát v jarní postupové skupině, musí sbírat pravidelně body. Ve Dvoře podaly velice sympatický výkon, ale domácí rezerva byla v zakončení efektivnější, a tak Smiřice odjíždí bez zisku bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén a spousta branek

Na těžkém podmáčeném terénu přivítala domácí rezerva hosty ze Smiřic. Do vedení poslal Dvůr již v 8. minutě  Otradovský, kterému střela příliš nesedla , prošla však mezi nohami bránícího hráče a skončila za zády překvapeného Hottmara. Vyrovnat mohl v zápětí Šimek, ale svůj průnik z pravé strany gólově nezakončil. Vyrovnávací branky se hosté dočkali ve 21. minutě, kdy nadvakrát překonal brankáře domácích Koutník. Vedení na svoji stranu překlopili domácí o tři minuty později. Na přesný centr ze standardní situace si na zadní tyči počkal Picha a překonal Hottmara. Po této brance Dvůr polevil ve svém výkonu a aktivitu přebraly Smiřice. O zasloužené vyrovnání se postaral přesnou hlavičkou Šimek. Domácí se po třetí v utkání ujali vedení po rychlém protiútoku, který přesnou střelou z vápna zakončil Vitebský. Dvůr už své vedení do poločasové přestávky udržel, ale určitě měl trenér Celler svým hráčům v kabině co říci.

Obrovské šance Smiřic v závěru

Hráči si však slova trenéra asi nevzali příliš k srdci a na hřišti dominovali hosté ze Smiřic. Smiřice se dostávaly do spousty šancí, ale s jakou lehkostí se do nich dostávali, tak je také zahazovaly. Brankář Matula se měl co otáčet, aby držel těsné vedení domácích. V případě krásné střely Matějíčka mu pomohla branková konstrukce.  Kýžená vyrovnávací branka pro Smiřice stále nepřicházela, a tak trenér Rolko změnil rozestavení na tři obránce. Toho však využili rychlostně skvěle vybavení hráči Dvora a po rychlém protiúoku lehkým lobem překonal brankáře Otradovský. Jiskřičku naděje vykřesal pro hosty ještě v 84. minutě Bednář, který využil chybu v obraně a snížil na rozdíl jedné branky. V závěru utkání měli hosté ještě dvě 100% šance na vyrovnání, ale štěstí stálo při domácích a ti uhájili všechny 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem B
Čeněk Celler - trenér: Sice jsme získali tři body, ale náš výkon byl tentokrát velmi špatný. Chyběl pohyb a především přesná kombinace. Hosté byli v samém závěru velmi blízko k vyrovnávací brance.

SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva: V tomto utkání jsme si prohrát nezasloužili.Škoda dvou tutovek, které jsme neproměnili v závěru utkání, všechno mohlo dopadnout jinak.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem B
V. Matula [-] - M. Teuber [-] , J. Volf [-] , J. Ruprich [-] (55. L. Mertlík [-] ) , T. Picha [-] - M. Kasan [-] , D. Vitebský [-] , M. Hák [-] (46. D. Machek [-] ) - M. Otradovský [-] (85. D. Bednář [-] ) , V. Marks [-] , J. Kuhn [-] (46. V. Hák [-] )

SK Smiřice
O. Hottmar [-] - P. Šimek [-] , A. Bednář [-] , J. Mochan [-] , J. Koutník [-] , T. Raszka [-] , J. Škarytka [-] , O. Koza [-] , M. Matějček [-] , L. Melichárek [-] , K. Zemek [-]

ŽK: 71. T. Picha , 89. J. Volf - 58. L. Melichárek , 72. J. Škarytka , 87. P. Šimek .
Hráči zápasu: T. Picha , M. Otradovský - J. Koutník .
Místo: Dvůr Králové. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vitvar Martin - SKŘIVÁNEK Miloš, DUŘT Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.