3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočno si pojistilo umístění na postupové pozici


Branky


4. P. Musil , 45. T. Přibyl (p.) , 75. D. Pfeifer - 7. P. Šnábl
0

Hosté přijeli do Opočna s cílem poprat se o 3 body a teoretickou šanci na umístění mezi postupovou čtveřicí. Zápas rozhodlo nastavení v prvním poločase, kdy proměnil pokutový kop domácí Přibyl. Opočno si tímto vítězstvím potvrdilo 3. místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2 branky hned v úvodu utkání

Opočno přivítalo na svém specifickém hřišti hosty z Police, která hrála ještě o teoretickou šancí zamíchat s pozicemi na postupových místech.Hosté se však museli v utkání vypořádat s absencí zkušeného Jandíka, ale i přesto bylo jasným cílem zisk 3 bodů. Plány hostům však narušil již ve 4 minutě Přibyl, který si naskočil na přesný centrovaný míč ze strany a umístěnou hlavičkou k tyči otevřel skóre utkání. Vyrovnání se hosté dočkali v zápětí. K exekuci trestného kopu se postavil Šnábl a střelou na brankářovu stranu překvapil Effenberka, který v tomto případě nemá zcela čisté svědomí. Když už se zdálo, že oba týmy odejdou do kabin za nerozhodného stavu. Zahrál hráč Police ve vlastním vápně rukou a následoval pokutový kop. K míči se postavil Přibyl a nedal Kučerovi šanci zasáhnout. Ihned po proměněném pokutovém kopu hlavní rozhodčí ukončil první poločas.

2 neuznané branky hostů

Pojišťující 3 branku přidal Pfeifer, který z dorážky trefil odkrytý kout branky. Tato situace velmi zaváněla ofsajdem, ale praporek pomezního rozhodčího zůstal dole. Police se snažila o zdramatizování zápasu, dokonce se jim i ve dvou případech podařilo rozvlnit síť domácí svatyně, branky však uznány po sporných situacích nebyly. Především situace po skrumáži, kdy domácímu brankáři vypadl míč a domácí obránce ve snaze odkopnout míč do bezpečí posunul pouze k hráči Police volala po brance, pomezní rozhodčí však zvedl praporek a rozehrávalo se od brány. Hra byla velice nervózní z čehož také plyne velký počet žlutých karet. Hlavní rozhodčí Bečvář, tasil ze své kapsy žlutý kartonek v 9 případech. Opočno toto vypjaté utkání zvládlo a je v závěsu za silnou dvojicí rezerv z Náchoda a Dvora Králové.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Jan Jánský, trenér: V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání, oběma týmům se podařilo z několika brankových šancí proměnit po jedné. O našem vítězství se rozhodlo nejprve v nastaveném čase prvního poločasu, kdy jsme proměnili pokutový kop a šli do vedení 2:1. V úvodu druhé půle jsme přidali třetí branku, ovládli hru a až do konce utkání jsme měli zápas pod kontrolou a zaslouženě zvítězili.

Spartak Police nad Metují
Milan Hejnyš, asistent trenéra: Vyrovnané utkání které rozhodlo nepřesné posuzování některých situací.



Sestavy


TJ Spartak Opočno
F. Effenberk [-] - M. Školník [-] , J. Lukášek [-] , K. Petr [-] , L. Čtvrtečka [-] - M. Vondřejc [-] , L. Reichl [-] , P. Musil [-] , D. Pfeifer [-] (80. L. Procházka [-] ) - L. Jelen [-] , T. Přibyl [-] (88. R. Školník [-] ) -

Spartak Police nad Metují
V. Kučera [-] - M. Hejnyš [-] (87. R. Tér [-] ) , J. Klapkovský [-] , J. Tauc [-] , J. Kollert [-] , A. Bergmann [-] , J. Čermák [-] , V. Fiala [-] , P. Šnábl [-] , D. Sivak [-] (68. K. Švorčík [-] ) , B. Rieger [-]

ŽK: 16. J. Lukášek , 18. M. Školník , 28. D. Pfeifer , 44. L. Reichl - 18. B. Rieger , 32. J. Kollert , 37. V. Fiala , 75. J. Tauc , 75. M. Hejnyš , 80. K. Švorčík .
Hráči zápasu: D. Pfeifer , T. Přibyl - P. Šnábl .
Místo: Opočno. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bečvář Lubomír - RYCHTÁR Tomáš, HRUŠKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.