5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín porazil Trutnov podruhé za sebou


Branky


29. M. Voldán , 35. P. Horáček (p.) , 43. P. Horáček , 62. M. Jeník , 90. M. Jeník
0

V posledním zápase minulé sezony vyhrál Jičín v Trutnově 0:3. Tentokrát pomohlo i domácí prostředí a hosté si z města pohádek odvážejí nepohádkového bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru prvního poločasu padal do sítě hostí gól za gólem

Úvod zápasu přinesl průměrný fotbal s minimem šancí na obou stranách. Po půlhodině hry dostali domácí výhodu v podobě pokutového kopu, se kterou si bezpečně poradil domácí Voldán. O sedm minut později, to již bylo 2:0, když se trefil Horáček. A to ještě nebylo ze strany domácích vše. Chvilku před koncem poločasu, se opět trefil Horáček a uzavřel poločasové skóre na 0:3. Domácím vyšel úžasně závěr prvního poločasu a bylo jasné, že hosté tento zápas těžko otočí.

Dva pěkné góly z trestňáků v druhém poločase

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté z Trutnova a vytvořili si i několik nadějných šancí. Jenomže je nedotáhli až do gólové koncovky a tak domácí trestali. Když přečkali úvodní tlak hostí, tak udeřili z trestného kopu. V 62.minutě se krásnou střelou prezentoval Jeník a zvýšil na 4:0. Až do konce zápasu se již hostům nic nepovedlo a byli to opět domácí, kterým se povedlo v poslední minutě završit skóre zápasu na 5:0. Domácí tým si v tom velkém horku lépe rozložil síly a zcela zaslouženě zvítězil.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín B
Jičín - vedoucí mužstva Matějka: První zápas sezóny nám vyšel a zaslouženě jsme zvítězili. Podařenou premiérou se prezentoval nový hráč B týmu a to současný trenér A týmu M. Jeník, který svůj výkon korunoval 2 góly z Trestných kopů. Potěšil i výkon hráčů z dorostu.

MFK Trutnov C
Trutnov - Jaroslav Votoček: Utkání se nám vůbec nepovedlo, kupili jsme chyby a domácím vysokou výhru doslova darovali. Nejlepší bude na utkání zapomenout a sezonu začít příští sobotu na domácím hřišti.



Sestavy


SK Jičín B
L. Mauer [-] - L. Haken [-] (78. J. Čeřovský [-] ) , M. Voldán [-] (46. J. Nálevka [-] ) , P. Horáček [-] , M. Kirschner [-] , V. Horáček [-] (68. F. Kadlec [-] ) , T. Bucek [-] (46. A. Grosu [-] ) , P. Bryscejn [-] , D. Malý [-] , M. Jeník [-] , M. Šaroun [-] (54. T. Bíšek [-] )

MFK Trutnov C
J. Votoček [-] - V. Drtina [-] , Z. Bělonožník [-] (64. J. Handlíř [-] ) , J. Zákravský [-] - O. Kárník [-] (46. R. Horáček [-] ) , O. Hodbod [-] , J. Vomočil [-] , J. Jankovič [-] (46. M. Tůma [-] ) , R. Rada [-] (29. D. Jirka [-] ) - P. Brejcha [-] , M. Kulda [-] (76. O. Chráska [-] )

Hráči zápasu: P. Horáček , M. Jeník .
Místo: Jičín, UMT. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bečvář Lubomír - BAČO Ondřej, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.