Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra Dolní Kalné se zrodila až v závěru zápasu


Branky


0

Domácí odehráli dobrý zápas s proměňováním šancí. Když se hostům povedlo dostat do tlaku, tak je hráči dolní Kalné dokázali uhlídat a nepřipustit zdramatizování zápasu. Třemi brankami v závěru, nakonec domácí zápas definitivně zlomili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase výrazná převaha domácího týmu

Hned od začátku zápasu dokazovali domácí, že se na zápas více soustředili. Byli jasně lepší a potvrdili to i vstřelením první branky již v 13.minutě. Když padnul do branky Kunčic druhý gól, zdálo se být rozhodnuto. Jenomže hosté se začali osmělovat víc a víc a odměnou jim bylo snížení na 1:2, v závěru prvního poločasu. Domácí mohli pouze litovat, že z tlaku v prvním poločase, nevytěžili více branek.

Druhý poločas rozhodli domácí až v závěru zápasu

Do druhého poločasu sice vstoupili domácí také aktivně a také se jim povedlo vstřelit branku. Ale poté hru převzali hosté, a když snížili na 3:2, začali si vytvářet šanci za šancí. Domácí najednou vůbec nestíhali a vypadalo to, že se hostům povede vyrovnat. Jenomže v tom úmorném vedru, rychle docházely síly a tlak hostů polevil. Domácí se konečně vymanili z tlaku a třemi brankami utkání rozhodli ve svůj prospěch. Hrdinou zápasu se stal Vítek Kodýtek, autor hattricku.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kunčice nad Labem
Kunčice - Aleš Chlum: Domácí byli první poločas jasně lepší. V druhém poločase jsme hru vyrovnali a možná byli i lepší. Do kolen nás srazily až tři góly ke konci zápasu.



Sestavy


FK Dolní Kalná
M. Richter [-] - M. Najman [-] , M. Stránský [-] , J. Navrátil [-] , V. Kodytek [-] , A. Kodytek [-] , T. Jiřička [-] , T. Hampl [-] , L. Dědek [-] (13. D. Ježek [-] ) , Z. Tauchman [-] , V. Bartoš [-]

TJ Sokol Kunčice nad Labem
M. Krejčík [-] - M. Kracík [-] , D. Adolf [-] , T. Jílek [-] , A. Tryzna [-] , M. Punner [-] , K. Kužel [-] , J. Míč [-] , O. Gaszi [-] , A. Kracík [-] , D. Jeřábek [-]

ŽK: 89. O. Gaszi .
Hráči zápasu: J. Navrátil - M. Punner , A. Kracík .
Místo: Dolní Kalná. Počet diváků: 142. Rozhodčí: Duřt Daniel - MEDLÍK Karel, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.