Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý bod brala Dolní Kalná


Branky


0

Zajímavé utkání se odehrálo v Dolní Kalné, kde se oba týmy až do konce přetahovaly o vedení. Nakonec skončil zápas remízou a druhý bod brala Dolní Kalná po penaltovém rozstřelu. Baník poprvé v této sezoně ztratil body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vyjádřili hosté svou převahu jednou brankou

Celý první poločas byli hosté tím lepším týmem a domácí se dostávali k zakončení velice sporadicky. To naopak, hosté útočili velice dobře a ve dvou případech musel vytáhnout domácí gólman Richter perfektní zákrok. Richter byl také nejlepším hráčem domácího týmu v prvním poločase. Jediná branka první půle padla až v závěru. V 41.minutě si rozehrání rohového kopu vzal na starost hostující Kotyk. Míč z rohu parádně zakroutil až do brány a hosté vedli 0:1. Je pravdou, že tentokrát se domácí Bartoš mohl trošku červenat, za podcenění situace. A tak se na nové časomíře v Dolní Kalné, poprvé měnilo skóre a naskočilo tam, pro domácí nelichotivých 0:1. Vedení hostů po prvním poločase bylo zasloužené.

V druhém poločase přetahovaná o výsledek

Poločasová bouře v kabině domácích pomohla a na domácích hráčích byla vidět větší chuť, něco se stavem utkání udělat. Od začátku byli domácí lepší na míči a odměnou jim byla brzká vyrovnávací branka. Mladík Stránský si drze přebral míč, a po pěkné samostatné akci srovnal na 1:1. Domácí pořád útočili a o chvilku přidali další branku. V 59.minutě gólman hostí Volhejn podcenil souboj s domácím Jiřičkou, který tento souboj vyhrál a otočil stav utkání na 1:2. Baník toto otočení skóre zdravě naštvalo a opět byl tím lepším mužstvem. Tempo hry bylo opravdu vysoké a bylo se na co dívat. Hosté útočili do dobře připravené obrany a domácí vyráželi do nebezpečných brejků. V 75.minutě se Ondráškovi otevřelo okénko v obraně domácího týmu. Hostující Ondráško toho využil, převzal míč a tvrdou ránou poslal míč přesně k tyči. Tentokrát gólman Richter neměl šanci a bylo opět srovnáno. Do konce zápasu měli hosté mírnou převahu a zápas mohli zlomit pro sebe v závěru, kdy měli dobrou příležitost po rohovém kopu. Tentokrát vytáhl další ze svých skvělých zákroků gólman Richter a stav zůstal nezměněn. Šlo se na penalty.

Penalty měly jasného vítěze a tím byl domácí gólman Richter

Penalty dopadly lépe pro dolní Kalnou, protože jejich gólman chytil dvě a brankář Baníku pouze jednu.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
Dolní Kalná - trenér Tomáš Navrátil st.: V prvním poločase byl Baník lepším mužstvem, dvakrát nás podržel gólman Richter, v závěru jsme však lajdácky nepokryli na přední tyči roh Kotyka a prohrávali jsme 1:0. Ve druhé půli jsme se zlepšili a stav se nám povedlo po brankách juniora Martina Stránského a Tomáše Jiřičky otočit. Poslední slovo měl však soupeř a zaslouženě vyrovnal. V penaltách exceloval gólman Martin Richter a domácí si tak připisují bodík navíc. S těžkým soupeřem ho určitě bereme.

TJ Baník Žacléř
Žacléř - trenér Vlastimil Honek: Tradičně poločas hrajeme dobře a máme šance, ale ztroskotali na brankáři Kalné, nejlepším na hřišti. Po změně stran to chvíli šlo a pak opět výpadek a soupeř skóre otočil. Bojovností jsme srovnali a mohli i vyhrát, ale proti byl opět gólman. Penalty jsou loterie. Nás trápí úzký kádr, chybí Janata, Vítové, Hradecký, Franze a Gajdoš. Z mladíků, kteří za poslední 2 roky končili v dorostu a měli by se zapojit, hraje pouze Horváth a Těžký, ostatní by se měli stydět, ale je to především jejich škoda.



Sestavy


FK Dolní Kalná
M. Richter [-] - M. Bartoš [-] , J. Jiřička [-] , T. Jiřička [-] (80. A. Kodytek [-] ) , L. Dědek [-] , D. Ježek [-] (15. V. Kodytek [-] ) , M. Najman [-] , J. Navrátil [-] , M. Stránský [-] , Z. Tauchman [-] , V. Bartoš [-]

TJ Baník Žacléř
J. Volhejn [-] - T. Skála [-] , J. Mádle [-] , P. Ondráško [-] , J. Špecián [-] , M. Těžký [-] , D. Horváth [-] , R. Kotyk [-] , R. Kovačík [-] , J. Baše [-] , V. Herman [-]

ŽK: 63. L. Dědek - 67. T. Skála , 70. V. Herman .
Hráči zápasu: M. Richter - P. Ondráško , R. Kotyk .
Místo: Dolní Kalná. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Skřivánek Miloš - OTAVA Marian, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.