0:2
(0:1)
8. P. Knap
54. P. Knap (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí prohra Dolní Kalné


Branky


8. P. Knap , 54. P. Knap (p.)
0

Tabulka je v této skupině nesmírně vyrovnaná a poslední Dolní Kalnou dělily od postupové čtvrté příčky pouhé tři body. Kdyby ovšem Dolní Kalná své utkání s Rudníkem zvládla. Jenomže se tak nestalo a nůžky se přece jen více rozevřely. Rudník si upevnil čtvrté místo v tabulce a Kalná se krčí u samého dna.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase rychlá branka hostí

Domácí vstoupili do zápasu aktivně, ale jež brzy se ukázalo, že hosté budou týmem, který bude udávat ráz utkání. Rudník se rychle chopil iniciativy a odměnou mu byla branka, která padla již po osmi minutách hry. Ve vzniklém závaru před domácím gólmanem Richterem se nejlépe zorientoval hostující Knap a chladnokrevně našel volné místečko v domácí bráně. Hosté se ujali vedení 1:0, a kdo by očekával, že domácí tým začne přebírat otěže utkání, tak by se šeredně spletl. Hosté byli rychlejší, důraznější a aktivně se tlačili do útoku. Nejvíc v permanenci byla tedy domácí obrana v čele s gólmanem Richterem, který si opravdu zachytal. I když měli hosté dost možností ke skórování, tak ani jednu nevyužili a poločas tak skončil hubeným vedením hostů 0:1.

Druhý poločas věrným obrazem toho prvního

Tentokrát Rudník nenechal nikoho na pochybách, kdo bude kralovat v druhém poločase a od začátku se chopil dirigentské taktovky. Odměnou mu byla další branka v síti domácích. Po necelých deseti minutách druhého poločasu pronikl do vápna hostující útočník Čáp a byl zkosen k zemi. Rozhodčí nezaváhal a ukázal na značku pokutového kopu. Míč si vzal k exekuci Knap, který již vstřelil první branku utkání. Nezaváhal ani při penaltě a poslal hosty do dvoubrankového vedení. I po tomto gólu byl Rudník lepší a ovládal hru. Domácí v podstatě podnikli pár protiútoků, které zažehnala obrana hostí, takže se ani nedostali k přímému ohrožení hostující brány. Hostům ovšem již střelecké hody byly také odepřeny a tak stav zápasu zůstal 0:2 pro Rudník. Výhra Rudníku byla zcela zasloužená a po úvodních dvou porážkách Rudník již počtvrté za sebou bodoval. Pro Dolní Kalnou to byla třetí porážka v řade



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
Dolní Kalná - trenér Tomáš navrátil st.: Hosté byli po celé utkání po všech stránkách lepším týmem a naprosto zaslouženě zvítězili. Nám chyběli čtyři klíčoví hráči základní sestavy, to ale není výmluva, ale holý fakt, který ovlivnil naši fotbalovou kvalitu. Výsledek neodpovídá dění na hřišti, neboť skóre mohlo být pro hosty ještě mnohem příznivější. My jsme za celé utkání gólmana hostí v podstatě neohrozili. Paradoxně diváci ale odcházeli spokojeni, neboť většina byla z tábora hostí anebo neutrálních….

TJ Rudník
Rudník . spolupracovník redakce Pavel Cerman: Naše mužstvo předvedlo velice disciplinovaný a koncentrovaný výkon. Vyhrávali jsme většinu osobních soubojů a minimálně kazili. Organizace hry byla také na výborné úrovni. Nezbývá než tedy souhlasit s p. Navrátilem, že jsme byli lepší a vyhráli zaslouženě. Velká pochvala pro celé mužstvo.



Sestavy


FK Dolní Kalná
M. Richter [-] - D. Sobotka [-] (76. M. Lukeš [-] ) , V. Bartoš [-] , J. Jiřička [-] , D. Ježek [-] (83. M. Bélik [-] ) , A. Kodytek [-] , M. Bartoš [-] , M. Najman [-] , J. Navrátil [-] , Z. Tauchman [-] , L. Dědek [-]

TJ Rudník
M. Vachek [-] - P. Knap [-] , D. Čáp [-] , M. Zeman [-] , M. Kučeravý [-] , T. Horešovský [-] , L. Etflaiš [-] , T. Václavík [-] (78. L. Kment [-] ) , M. Hloušek [-] (56. J. Sucháň [-] ) , J. Víšek [-] , J. Štemberka [-]

ŽK: 7. J. Jiřička , 37. V. Bartoš - 16. P. Knap , 73. D. Čáp .
Hráči zápasu: L. Dědek - J. Víšek , M. Zeman , P. Knap .
Místo: Dolní Kalná. Počet diváků: 175. Rozhodčí: Styblík Jaromír - OTAVA Marian, ODVÁRKO Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.