2:1
(1:0)
51. L. Janda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit v Kunčicích vyhrát nedokázal


Branky


0

Byl to zápas předposledního s prvním. Ale již hodně utkání v této skupině ukázalo, že tabulkové postavení nic neznamená. No a samozřejmě tenhle zápas toho byl zdárným příkladem. Kunčice si na favorita pořádně vyšláply a dokázaly, že boj o první čtyřku ještě nevzdávají. Po tomto kole se tabulka neskutečně vyrovnala a první celek od posledního dělí pouhé čtyři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase daly gól pouze Kunčice

Zápas začaly zostra oba týmy. Postupem času převzali iniciativu hosté a měli častěji míč na kopačkách. Jenomže jejich převaha nevedla ani k jednomu gólu, kdy jim stál v cestě výborný gólman domácích Koščál, anebo vlastní nemohoucnost. To domácím se podařilo vytěžit z minima maximum. Šest minut před koncem poločasu zahrával domácí tým rohový kop. Po rohu se opřel do míče Jeřábek a přes teč spoluhráče otevřel skóre zápasu. Do konce poločasu byla hra již vyrovnaná a domácí zjistili, že se s Jičínem dá hrát. První poločas vyhrál domácí tým nejtěsnějším brankovým rozdílem. Pokud by tady Jičín chtěl bodovat, tak by v druhém poločase musel o hodně vylepšit koncovku.

Kapitán domácích ústřední postavou druhého poločasu

Jičín vstoupil do druhého poločasu lépe a vynutil si tlak i brankové příležitosti. Hned po šesti minutách hry se hostům povedlo vyrovnat na 1:1, když se trefil hostující Landa. Domácí tato vyrovnávací branka vůbec nepoložila, ba právě naopak, povzbudila je k větší aktivitě. Kunčice začaly hrát agresivněji a neztrácely balóny. V 60.minutě dostali domácí výhodu za faul v pokutovém území. Míč si postavil na bílý puntík kapitán Míč, ale penaltu trestuhodně neproměnil. Jenomže to by nebyl domácí kapitán, aby svou chybu nenapravil. Domácí Kunčice mají výborně nacvičené dlouhé auty a jednu tuto situaci perfektně využili. V 66.minutě letí dlouhý míč z autu do vápna. Balón propadl až na malé vápno K Jirkovi Míčovi, který se tentokrát nemýlil a opět poslal domácí tým do vedení. Zajímavostí je, že těsně před autem se hostující lavička divila, jak si hráči domácích nabíhají. Že prý tam přeci nemůže dohodit. Kunčice vedly 2:1 a byl na hostech, jestli dokážou vyrovnat. Jičín si až do konce zápasu vytvořil platonickou převahu, ale se stejným výsledkem jako v poločase prvním. A když nedáte góly, tak nemůžete vyhrát.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kunčice nad Labem
Kunčice nad Labem - trenér Jan Jelínek: Na rozdíl od předcházejících tří zápasů, byl tento „odježděn po zadku“ a na jeho konci někteří naši hráči končili na zemi v křečích. Paní Štěstěna tentokráte stála při nás, přestože fotbalová krása se tak nějak z naší strany vytratila, rozhodující jsou ale body a ty zůstaly doma. Navíc jsme ještě neproměnili penaltu. Vedoucí tým tak překvapivě vyšel na prázdno.

SK Jičín B
Jičín - trenér Mikolášek Roman: Od samého počátku utkání bylo vidět, že pro nás bude velký problém vstřelit branku. Šance jsme si sice vytvářeli, ale zakončení bylo žalostné a zákonitě přišel trest. Ve druhém poločase se nám podařilo vyrovnat a vytvářeli jsme si další brankové situace, bohužel po naší špatné rozehrávce jsme soupeři darovali vedení, které vydrželo až do konce utkání. Naší laxností jsme přišli o body. Zápas výborně odřídila trojice rozhodčích.



Sestavy


TJ Sokol Kunčice nad Labem
D. Koščál [-] - J. Jeřábek [-] , M. Krejčík [-] (90. M. Tušiak [-] ) , D. Adolf [-] , A. Tryzna [-] (63. M. Kracík [-] ) , A. Kracík [-] , J. Prokeš [-] , O. Gaszi [-] , D. Jeřábek [-] , J. Míč [-] , A. Chlum [-] (70. M. Švec [-] )

SK Jičín B
J. Čeřovský [-] - J. Krykorka [-] , T. Bíšek [-] , M. Šaroun [-] , J. Řeháček [-] - M. Kirschner [-] (57. T. Haken [-] ) , M. Srb [-] , J. Nálevka [-] (85. A. Grosu [-] ) - M. Mészáros [-] , P. Horáček [-] - L. Janda [-] (73. O. Kořínek [-] )

ŽK: 83. A. Kracík - 36. J. Krykorka , 40. J. Řeháček .
Hráči zápasu: D. Koščál , J. Míč - L. Janda .
Místo: Kunčice n. L.. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Janata Lukáš - ŘÍHA Luboš, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.