4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Kalná potvrdila formu


Branky


24. M. Stránský , 26. T. Hampl (p.) , 46. T. Jiřička , 68. T. Hampl - 57. L. Šimočko
0

Šestá Dolní Kalná hostila třetí Trutnov. Ale v této úžasně vyrovnané skupině může porazit každý, každého a tak před zápasem nebyl jednoznačný favorit. Dolní Kalná ovšem potvrdila, že jede na vítězné vlně a vyhrála již třetí zápas za sebou. Trutnov prohrál poprvé od pátého kola. Tabulka se v této skupině 1.B. třídy ještě více vyrovnala a sedmý Trutnov dělí od prvního Jičína pouhé dva body.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Kalná položila základ svého vítězství již v prvním poločase

Do zápasu vstoupila obě mužstva opatrně a oťukávala se, co si kdo může dovolit. Až do dvacáté minuty byla hra vyrovnaná. Hosté byli opticky častěji u míče, ale domácí měli nebezpečnější protiútoky. Poprvé se skóre zápasu měnilo v 24.minutě. Domácí tým dostal výhodu pokutového kopu, se kterým si poradil Stránský a poslal svůj tým do jednobrankového vedení. A neuběhly ani dvě minuty a rozdíl skóre byl již dvoubrankový. Ve vápně hostí se míč odrážel z nohy, na nohu až přistál u domácího Hampla. Ten nabídnutou možností nepohrnul a pohotově zvýšil na 2:0. Do konce poločasu se již žádnému z týmů skórovat nepodařilo a tak šli do šaten spokojenější domácí hráči.

V druhém poločase završila zmar hostí neproměněná penalta

Vstup do druhého poločasu se povedl domácím náramně. Hned po minutě druhé půlky, si na hranici ofsajdu převzal míč domácí Jiřička a zkušeně přehodil vybíhajícího gólmana Mahrlu. Rozdíl v skóre byl již tříbrankový a s Trutnovem to vypadalo nevábně. Ale hosté se ještě nevzdávali a povedlo se jim snížit na 3:1. Po dobrém centru se prosadil hlavou hostující Šimočko a vstřelenou brankou vykřesal hostům naději na zvrat. Trutnov přitlačil domácí na jejich polovinu, ale gól se mu vstřelit nepodařilo. Po desetiminutovém tlaku hostí, skončili jejich naděje čtvrtou brankou v jejich síti. Nejlepší hráč zápasu, domácí Jiřička utekl po pravé straně a přesným centrem našel nabíhajícího Hampla. Ten svou druhou brankou v zápase upravil na konečných 4:1. V nastaveném čase dostal Trutnov také výhodu pokutového kopu. Jenomže Jankoviče vychytal domácí gólman Richter a stav utkání se již nezměnil. Výhra domácí Dolní Kalné je naprosto zasloužená.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
Trenér Tomáš Navrátil st.: Zasloužené, ale vydřené, vítězství našeho mužstva, do poločasu jsme dali dvě branky, nejprve z penalty a poté velmi šťastnou po odrazu míče, druhý poločas rozhodl nejlepší hráč na hřišti Tomáš Jiřička, když třetí gól dal sám a čtvrtý po své parádní akci připravil. Soupeř byl vyjma desetiminutovky po snížení na 3:1 zcela neškodný, my jsme naopak několik dalších šancí ještě neproměnili. Svoji střeleckou potenci ukázali hosté i v nastavení, kdy nedali penaltu. Trutnovští bohužel porážku neunesli.

MFK Trutnov C
Vedoucí mužstva Jaroslav Votoček: Utkání se nám nepovedlo, na malém hřišti jsme na nadšeně bojující domácí nenašli recept. Proti běhavému mužstvu jsme se neprosadili kombinačně, zaostávali jsme v soubojích, v důrazu a nasazení, tedy v atributech, které nás zdobily v minulých utkáních. Pro nás se nic nemění, stále máme vše ve svých rukou, prohráli jsme venku, proti dnes lepšímu soupeři.



Sestavy


FK Dolní Kalná
M. Richter [-] - T. Jiřička [-] (71. D. Ježek [-] ) , M. Bartoš [-] , J. Jiřička [-] (87. M. Bélik [-] ) , L. Dědek [-] (89. L. Strnádek [-] ) , M. Stránský [-] , A. Kodytek [-] , J. Navrátil [-] , T. Hampl [-] (77. M. Najman [-] ) , Z. Tauchman [-] , V. Bartoš [-]

MFK Trutnov C
J. Mahrla [-] - R. Wimmer [-] (61. J. Skuček [-] ) , V. Drtina [-] (75. P. Chvalina [-] ) , L. Šimočko [-] , J. Zákravský [-] - J. Jankovič [-] , R. Klossovski [-] , D. Řehůřek [-] , O. Kárník [-] , R. Rada [-] (46. J. Vomočil [-] ) - M. Kulda [-] -

Hráči zápasu: T. Hampl , T. Jiřička - L. Šimočko .
Místo: Dolní Kalná. Počet diváků: 135. Rozhodčí: Junek Matěj - TREJBAL Adam, FRIČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.