3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:15

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín potvrdil svou výhru až v závěru utkání


Branky


16. J. Řeháček , 82. T. Haken (p.) , 87. R. Pluhař
0

Tento zápas měl být ozdobou devátého kola, protože se střetly dva nejtechničtější celky soutěže. Oslabený hostující tým dlouho vzdoroval, aby nakonec odešel se ctí poražen. Jičín se po tomto zápase vrátil na první místo v tabulce se stejným počtem bodů, jako druhý Žacléř. Tabulka se v této skupině 1.B. třídy ještě více vyrovnala a sedmý Trutnov dělí od prvního Jičína pouhé dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól ve vyrovnaném prvním poločase

Oba týmy vstoupily do zápasu aktivně a nedarovaly si ani kousek volného prostoru. Hra se odehrávala převážně mezi vápny. Největší rozdíl ve hře obou týmů byl v tom, že ten domácí se snadněji dostávali na dostřel brány. Po úvodním čtvrthodinovém oťukávání se poprvé měnilo skóre zápasu. Jičínštím hráčům se povedla pěkná kombinační akce, na jejímž konci byl domácí Řeháček, pro kterého již nebylo problémem překonat gólmana Volhejna. Obdržená branka hosty ponoukala k větší aktivitě, ale zodpovědná obrana domácích je do žádné velké šance nepustila. Do konce prvního poločasu již branka nepadla a tak šli do šaten spokojenější domácí hráči, které v zádech hřálo jednogólové vedení.

V závěru druhého poločasu Jičín rozhodl

I druhý poločas byl docela vyrovnaný s minimem šancí na obou stranách. Hosté se tentokrát občas dostali na dostřel Mauerovi brány, ale ten měl v podstatě pouze jeden vážnější zákrok. Rozhodnutí o konečném vítězství domácího týmu padlo až v závěru zápasu, kdy osvěžení do hry přinesli střídající hráči Haken s Pluhařem. V 82.minutě vlétl do vápna čerstvý Pluhař a byl faulován. Rozhodčí vůbec nezaváhal a odpískal pokutový kop. K exekuci penalty se postavil další střídající hráč Haken a bezpečně ji proměnil. Domácí vedli dvoubrankovým rozdílem a na vyrovnání již moc času hostům nezbylo. Jenomže Jičín už žádné drama nepřipustil a tři minuty před koncem definitivně rozhodl zápas. Při třetím gólu vlétl do rozhozené hostující obrany Haken a nezištně přihrál volnému Pluhařovi, který míč zasunul do brány. Ve vyrovnaném utkání, tak bral všechny body domácí tým.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín B
Vedoucí týmu Jaroslav Matějka: Zápas s minimem brankových příležitostí na obou stranách. V prvním poločase jsme se ujali vedení, které jsme pojistili až v závěrečné desetiminutovce zápasu. Vítězství bylo vydřené a zasloužené

TJ Baník Žacléř
Spolupracovník redakce Jiří Popelka: Dnes jsme opět oslabeni zajížděli do favorizovaného Jičína. Rezerva Jičína měla více ze hry a byla celkově lepším týmem. My jsme si vypracovali pár šancí na vstřelení branky, ale gólovky to nebyly.



Sestavy


SK Jičín B
L. Mauer [-] - D. Malý [-] , M. Jeník [-] , J. Krykorka [-] , T. Bíšek [-] - T. Bucek [-] (84. M. Srb [-] ) , D. Zezulka [-] (87. L. Janda [-] ) , J. Veg [-] (55. T. Haken [-] ) , J. Řeháček [-] - M. Mészáros [-] (88. J. Nálevka [-] ) , P. Horáček [-] (65. R. Pluhař [-] )

TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - J. Špecián [-] , J. Popelka [-] , D. Poláček [-] (61. M. Těžký [-] ) , M. Těžký [-] , J. Mádle [-] , P. Ondráško [-] , J. Janata [-] (84. M. Gajdoš [-] ) , J. Baše [-] , V. Herman [-] , L. Cvik [-]

ŽK: 81. T. Haken , 90. J. Krykorka - 60. J. Baše , 67. L. Cvik , 81. M. Těžký , 84. J. Janata .
Hráči zápasu: J. Řeháček , T. Haken , R. Pluhař - J. Baše .
Místo: Jičín, UMT. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Hrušková Monika - DUJSÍK Martin, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.