3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valdicím skončil sen o postupové čtyřce


Branky


0

Pokud chtěly Valdice pomýšlet na postupovou čtyřku, tak musely v tomto zápase vyhrát. V případě výhry domácího Trutnova, by byla už postupová čtyřka velice blízko. Až do vyloučení hostujícího hráče byl zápas naprosto vyrovnaný a o vítězi určitě nebylo rozhodnuto. Po tomto zápase skončila naděje Valdic na postupovou čtyřku a Trutnov nesmí prohrát v Žacléři.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vyrovnaná hra a branka v síti hostí

Od počátku utkání bylo vidět, že jde o hodně. Obě mužstva předváděla nervózní výkon plný nepřesností. Výkon, na kterém se určitě projevil také těžký terén. Moc fotbalové krásy diváci neviděli. Na každé straně se kopalo pár rohových kopů. První branka padla až po odehrané půlhodině zápasu. Domácí Hodbod si z levé strany navedl míč až před vápno, kde ho krásnou ránou o tyč poslal za záda hostujícího gólmana Mäsiara. Domácí se ujali vedení 1:0 a to byla také jediná branka prvního poločasu. I když hosté mohli vyrovnat pomalu hned po rozehrání. Jenomže s hlavičkou hostujícího Rejmana si fantasticky poradil domácí gólman Mahrla. Takže do šaten odcházel spokojenější domácí tým, který udržel poločasové jednobrankové vedení.

V druhém poločase vše rozhodla červená karta

Druhý poločas nabídnul stejný obrázek jako ten první. Obě mužstva se snažila dosáhnout branky a domácí byli možná i častěji na míči. Hosté ovšem vyráželi do nebezpečných protiútoků, které řídil výborný Kalenda. Vše podstatné pro další vývoj zápasu se odehrálo po hodině hry, kdy došlo ke střetu domácího Šimočka a hostujícího Zugara. Rozhodčí je oba zkusil uklidnit udělenou žlutou kartou. Ovšem hostující Zugar nevydržel slovní výpady Šimočka a strčil do něj. Vyfasoval za to druhou žlutou kartu, po které následovala červená a odchod do kabin. Tato nesmyslná červená karta hosty natolik zdecimovala, že se již na nic nezmohli. Domácí přidali další dvě branky a rozhodli zápas ve svůj prospěch. V 68. minutě zahrál Kárník rohový kop, Kučera posunul na Doubice a ten propálil hostujícího gólmana. Konečnou tečku za výsledkem dal v deset minut před koncem střídající Řehůřek, když uklidil pohodlně míč za Mäsiarova záda potřetí. Domácí tým tak vyhrál zcela zaslouženě, ale hodně mu k tomu pomohla nedisciplinovanost hostujícího hráče.



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov C
Spolupracovník redakce Jaroslav Votoček: Dnes jsme získali povinné tři body, myslím, že poměrně lehce. Paradoxně jsme nepředvedli dobrý výkon, ale na soupeře to stačilo. Zejména v prvním poločase fotbal plakal. Také proto jsme museli v poločasové přestávce mužstvo pobídnout k větší aktivitě. Splnili jsme, co jsme chtěli, z posledních dvou utkání jsme vytěžili šest bodů, celkem máme 22 a to bohužel nestačí. Při shodě výsledků musíme v Žacléři bodovat, nejlépe za dva body. Jinak nám s 22 body zůstane černý Petr. Trochu tomu nerozumím, Baník vyhraje v Rudníku, a vzápětí klopýtne v Kunčicích. Kalná místo potvrzení postupu prohraje v Rudníku. A že dá Jičín bůra Hostinnému, nepředpokládal snad nikdo. Příští sobotu to budou nervy, pro hráče, trenéry, fanoušky. Jsem zvědav na nasazení rozhodčích. Jsem přesvědčen, že my to zvládneme, pro oddíl s takovou základnou by to mělo být povinností.

TJ SKP Valdice
Spolupracovník redakce Ondřej Pitthard: Do Trutnova jsme zajížděli s vědomím, že případný neúspěch by znamenal téměř jistě jarní boje o záchranu. Zápas se nevyvíjel vůbec dobře. Hrál se fotbal nevalné úrovně, ve kterém byla obě mužstva naprosto vyrovnaná. První branka padla po přesně umístěné střele Hodboda. Druhý poločas začal stejně jako ten první. Bojovná hra plna soubojů a nakopávaných míčů. Zlomová situace nastala po hodině hry. Po potyčce mezi dvěma hráči, neunesl hostující Zugar slovní urážky domácího hráče a strčil ho. Následovala červená karta a poté se hrálo na jednu branku. Domácí využili přesilovku a vstřelili další dvě branky. Bohužel naše špatná disciplína nás poslala do skupiny o sestup.



Sestavy


MFK Trutnov C
J. Mahrla [-] - L. Šimočko [-] (79. V. Drtina [-] ) , P. Kučera [-] , J. Zákravský [-] - J. Jankovič [-] , R. Rada [-] (79. R. Horáček [-] ) , O. Kárník [-] , Z. Doubic [-] , O. Hodbod [-] (67. D. Řehůřek [-] ) - M. Kulda [-] (67. P. Chvalina [-] ) - R. Wimmer [-]

TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - T. Rejman [-] , V. Kalenda [-] (77. M. Toráč [-] ) , J. Špicar [-] , M. Volšička [-] (77. T. Vočka [-] ) , O. Pitthard [-] , O. Zugar [-] , D. Sobotka [-] , P. Drahoňovský [-] , L. Sedlák [-] , P. Vilímek [-]

ŽK: 61. L. Šimočko - 61. O. Zugar , 74. T. Rejman . ČK: 61. O. Zugar .
Hráči zápasu: O. Hodbod , O. Kárník - V. Kalenda .
Místo: H.S.M.. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jehlička František - JANOTA Josef, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.