Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí v závěru ztratilo dvoubrankový náskok a podlehlo Bílé Třemešné


Branky


0

Fotbalisté Vrchlabí vedli v prvním utkání sezony už 2:0, od 76. minuty si ale nechali vstřelit čtyři branky, a Bílé Třemešné tak podlehli 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Vrchlabí

Ve velmi horkém počasí se ve Vrchlabí hrálo poměrně vyrovnané utkání. Ambiciózní tým Vrchlabí chtěl odstartovat sezonu vítězstvím, ke kterému nakročili v 25. minutě. V té době byla odpískána penalta ve prospěch domácích. Její exekuce se ujal výborný střelec Pavel Kraus ve své příležitosti se nemýlil a poslal svůj tým do jednobrankového vedení. 

Domácí tým se vedoucí brankou dokázal uklidnit, ve zbytku poločasu však žádný z týmů další branku nepřidal.

 

Skvělý comeback Bílé Třemešné

Ve druhém poločase vše vypadalo pro vrchlabský tým ještě lépe, když v 63. minutě navýšil vedení domácích Lubor Mejsnar. Vrásky Bílé Třemešné se ještě prohloubily v 72. minutě, kdy kvůli zranění musel střídat brankář Miroslav Dobřichovský. 

V té době už se však schylovalo k heroickému závěru v podání hostujícího celku. Vrchlabí jako by bylo plně uspokojeno dvougólovým vedením trochu polevilo v nasazení, čehož dokázali hosté využít. V 76. minutě dokázal snížit záložník Jakub Schneider a o dalších pět minut později se Třemešné podařilo vyrovnat, když se trefil David Kubelka. 

Dalších několik minut svítil na výsledkové tabuli nerozhodný stav. Ani s tím se ale hosté nechtěli spokojit a v samotném závěru přidali další dvě branky, v 90. minutě poslal svůj tým do vedení druhou brankou David Kubelka a ve 4. minutě nastavení zvýšil náskok hostů Jan Jákl.

Bílá Třemešná se odhodlala k úctyhodnému comebacku, který na samém konci zápasu přinesl povzbudivé tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Zdeněk Lukeš - trenér mužstva FC Vrchlabí: Ačkoliv jsme nepodali optimální výkon, tak i přesto jsme měli k vítězství velmi blízko. To, co naše mužstvo předvedlo v posledních 15-ti minutách,je pro nás,pro tým, velmi nepochopitelné. Pokud pomýšlíme nad předními příčkami, musíme přistoupit k utkání zodpovědněji.




Sestavy


FC Vrchlabí
M. Šulc [-] - R. Větrovec [-] , J. Zajíc [-] , L. Hájek [-] , M. Šulc [-] - M. Tauchmann [-] , J. Fink [-] (86. K. Jech [-] ) , D. Mejvald [-] (79. T. Kroczek [-] ) , V. Pokorný [-] - L. Mejsnar [-] , P. Kraus [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] (73. A. Forman [-] ) - P. Kiss [-] (51. J. Schneider [-] ) , J. Kubelka [-] , J. Hažer [-] , M. Pátý [-] - J. Pátý [-] , J. Novák [-] , P. Macek [-] , J. Kubelka [-] - D. Kubelka [-] , R. Hendrych [-] (68. J. Jákl [-] )

ŽK: 25. P. Kraus , 37. L. Mejsnar - 31. M. Dobřichovský , 39. D. Kubelka , 42. P. Macek .
Místo: Vrchlabí, UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.