2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice otočila zápas a porazila Nový Hradec


Branky


0

Do nové sezony vstoupili fotbalisté Sokola Roudnice utkáním s týmem Nového Hradce Králové. V horkém počasí se domácímu týmu podařilo zvrátit nepříjemný vývoj utkání na svoji stranu, a vybojovat tak první tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradečtí hráči Sedláček a Pejchal stanovili poločasové skóre

Úvodní minuty utkání patřily hostujícímu celku. Fotbalisté Nového Hradce byli aktivnějšími a nebezpečnějšími. Během územní převahy, která trvala zhruba dvě desítky minut, ale hosté dokázali skórovat "pouze" jednou, a to již v 6. minutě, kdy se trefil hradecký Jan Pejchal. Hráči hostujícího celku po vstřelené brance nepolevili ve svém úsilí a i nadále byli tvořivějším a nebezpečnějším týmem. 

Převaha Nového Hradce se však s přibývajícími minutami začínal rozplývat a hra se opět vyrovnávala. I kvůli panujícímu horku bylo jasné, že jeden tým nemůže diktovat tempo hry po celou dobu první půle, ve druhé polovině poločasu tak začali iniciativu utkání přebírat domácí fotbalisté. 

Hráči Roudnice si ještě v první půli dokázali vytvořit několik slibných příležitostí. Veškeré šance domácích na skórovaní však ztroskotávaly na výborně chytajícím brankáři hostů Janu Sedláčkovi, díky kterému se mohli hradečtí těšit z poločasového vedení 0:1.

Zasloužený comeback Roudnice

Druhá polovina utkání začala vyrovnanou hrou, nad kterou vyčnívaly šance domácího týmu, který nemohl být se současným stavem spokojený. Fotbalisté Roudnice se dostávali do nebezpečných šancí a nakonec se jim podařilo odčarovat kouzlo brankáře Sedláčka. Stalo se to v 69. minutě, kdy se se štěstím prosadil Jan Krejcar. 

Vstřelená branka vlila domácím novou krev do žil a nedlouho po vyrovnání se dočkali i další gólové radosti. V 78. minutě se prosadil obránce Zdeněk Mikan a necelou čtvrt hodinu před koncem utkání poslal Roudnici do zaslouženého vedení. 

 Domácí fotbalisté už své vydřené vedení nepustili, a do nové sezony tak vkročili vítězně. Nový Hradec si na první body bude muset počkat minimálně do příštího utkání na hřišti Bílé Třemešné.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roudnice
Vladislav Koudelka - trenér mužstva Sokol Roudnice: Do dvacáté minuty byl soupeř nebezpečný a podařilo se mu vstřelit branku. Poté jsme převzali iniciativu my a do konce prvního poločasu jsme si vytvořili několik tutovek, které však zůstaly nevyužity. Ve druhém, již vyrovnanějším, poločase jsme se konečně dvakrát gólově prosadili a otočili výsledek na svou stranu. Myslím, že v zápase jsme byli lepším týmem a naše vítězství je zasloužené.




Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - J. Vlnas [-] , Z. Mikan [-] , J. Krejcar [-] (53. Z. Bednář [-] ) , T. Vlasák [-] - O. Kmoníček [-] , J. Brendl [-] , J. Židík [-] , J. Koblížek [-] - J. Tomeš [-] (63. L. Koutník [-] ) , J. Krejcar [-] (79. M. Koudelka [-] )

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - M. Kotouček [-] , J. Jindra [-] , F. Linder [-] , J. Kašpar [-] - J. Pejchal [-] , A. Jarotek [-] , M. Neppl [-] (65. O. Vik [-] ) , M. Páter [-] - L. Jarotek [-]

Místo: Roudnice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.