1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí nevylepšilo dojem z prvního kola a po penaltách prohrálo s Třebší


Branky


0

V prvním kole nedokázali hráči Vrchlabí udržet dvoubrankový náskok a nakonec prohráli s Bílou Třemešnou. V tomto utkání vedli Vrchlabští jednobrankovým rozdílem a ani tentokrát jej neudrželi. S Třebší prohráli po penaltovém rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Vrchlabí

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří se dostali už v 9. minutě do vedení, o branku se postaral Lukáš Hájek. Vrchlabí se snažilo podpořit Hájkovu brankou i dalšími góly do sítě Třebše, domácím se ale nedařilo v koncovce. S postupem času tak jejich elán a převaha začala opadat a hra se vyrovnala. Třebeš se snažila o vyrovnání, dokázala si vytvořit několik příležitostí, ty však ztroskotaly na nedokonalém zakončení. 

Odhodlání Třebše

Do druhého poločasu vstoupili hosté ještě odhodlanější, chtěli si dojít pro vyrovnávající branku a tomu podřídili i rozestavení. Třebeš v průběhu druhé půle hrála s tříčlennou obrannou a posílenou ofenzivou. Třebeš tak měla v útoku více hráčů, kteří dokázali uzamknout Vrchlabí před jejím pokutovým územím. Střízlivější obrana se třemi hráči ale představovala risk, který byli hosté za nepříznivého stavu ochotni podstoupit. Když se domácí vymanili z náporu Třebeše, přecházeli k rychlým protiútokům. Útočná taktika se hostům splatila v 76. minutě, kdy se o vyrovnání zasloužil záložník Kordač. Za vyrovnaného stavu měli hosté i další příležitosti, několikrát se dokonce ocitli sami před brankářem Vrchlabí. Další branka už ale v základní hrací době nepadla, a na řadu tak přišly penalty. 

 

Penaltový rozstřel se rozhodl v 6. sérii a díky stavu 4:5 se z druhého bodu mohli radovat hosté z Třebše. 



Sestavy


FC Vrchlabí
M. Šulc [-] - R. Větrovec [-] (16. J. Panýr [-] ) , J. Pleva [-] , L. Hájek [-] , M. Šulc [-] - V. Pokorný [-] , D. Mejvald [-] (82. K. Jech [-] ) , J. Fink [-] , O. Matěják [-] (72. T. Kroczek [-] ) - P. Kraus [-] , L. Mejsnar [-]

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Vlach [-] , J. Semerák [-] , M. Michal [-] , M. Zbořil [-] - M. Štajer [-] , L. Kordač [-] (82. D. Bielčík [-] ) , M. Krykorka [-] , D. Tesař [-] - J. Fischer [-] (72. F. Vlkanova [-] ) , J. Zeman [-] (65. P. Majer [-] )

ŽK: 14. J. Fink , 28. M. Šulc , 61. P. Kraus , 66. L. Mejsnar , 87. T. Kroczek - 34. L. Kordač , 39. J. Vlach .
Místo: Vrchlabí, UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.