3:1
(1:1)
16. R. Schod
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice brzy srovnaly a nakonec porazily Černilov


Branky


0

Zajímavé utkání se odehrálo na půdě Hořic. Jiskra zde přivítala tým Černilova, který se prezentoval ofenzivní hrou. Do druhého poločasu se navíc do černilovské branky postavil teprve 18 letý brankář Vojtěch Kollátor. Hořice nakonec svého soupeře porazily 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Hosté nezačali vůbec zakřiknutě a už v prvních minutách se tlačili do zakončení. Ve 3. minutě se ke střele dostal černilovský Pavel Ježek, jeho pokus ale skončil těsně vedle branky Pavla Žižky. Černilov pokračoval ve své aktivitě a dočkal se i první branky. V 16. minutě rozehrávali hosté přímý kop, jehož exekuci si vzal na starost Radek Schod. Hráč Černilova trefil přímý kop výborně a jeho střela skončila v síti Hořic. 

Domácí se ale oklepali velmi brzy a hned o minutu později se jim podařilo vyrovnat. V 17. minutě využil zaváhání hostující obrany Michal Skalský, vystihl přihrávku a řítil se sám na brankáře Voltra. Skalský je zkušeným zakončovatelem a to prokázal i nyní, kdy vyrovnal na 1:1.

V dalším průběhu hry drželi domácí více balon a hosté chtěli těžit z bleskových protiútoků. V takové šanci se ocitl černilovský Tomáš Matoušek, ten ale v rozhodujícím okamžiku přestřelil bránu. K několika střelám se dostali i domácí fotbalisté, ani ti ale nemířili přesně, a první poločas tak skončil nerozhodně 1:1.

 

Domácí využívají nepřesností Černilova

Ve druhém poločase nahradil zraněného brankáře Voltra mladý Kollátor a debutant v černilovské brance se předvedl několika povedenými zákroky. Druhý poločas se ale hostům příliš nedařil, fotbalisté Černilova byli nepřesní ve své kombinaci a lacino ztráceli balony. To se zamlouvalo domácímu týmu, který se tak několikrát dostal do zakončení. 

Rozhodující postavou druhého poločasu byl Dominik Pour, který ve 47. minutě rozehrál akci, kterou gólově zakončoval Zbyněk Nečesaný. Hořický záložník Pour se znovu předvedl v 63. minutě, kdy se tentokrát pasoval do role zakončovatele a zvýšil vedení Hořic na 3:1.

Hostům se nepodařilo navázat na rychlou hru z první půle, a na branky Hořic proto nedovedli odpovědět. Jiskra tak doma zvítězila 3:1 a v tabulce se nachází s deseti body na třetím místě - o bod před Černilovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: Zasloužená výhra po dalším dobrém domácím výkonu. Důležité bylo, že jsme rychle odpověděli na vedoucí gól hostí a hned na začátku druhé půle se dostali do vedení. To jsme pojistili a spoustu dalších dobrých šancí ještě nevyužili. Ke kvalitě utkání přispěla dobrým výkonem i trojice rozhodčích.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - A. Vávra [-] , J. Šeda [-] , D. Melaga [-] , J. Rozsévač [-] - M. Skalský [-] (67. J. Melichar [-] ) , D. Pour [-] , D. Palm [-] , J. Šedivý [-] (56. P. Kuneš [-] ) - M. Tomáš [-] (73. M. Vodnárek [-] ) , Z. Nečesaný [-]

FK Černilov
L. Voltr [-] (46. V. Kollátor [-] ) - M. Štěnička [-] (19. T. Markovič [-] ) , P. Ježek [-] , T. Schwarzer [-] , D. Zumr [-] - P. Charous [-] , J. Kráčmer [-] , T. Matoušek [-] (67. M. Ježek [-] ) , R. Schod [-] - V. Hrubý [-] , J. Hrubý [-] (67. R. Hypš [-] )

ŽK: 51. A. Vávra , 79. J. Melichar - 40. V. Hrubý , 84. R. Schod .
Místo: Hořice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.