J. Zeman 43.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš těsně porazila Sobotku


Branky


43. J. Zeman
0

Třebeš chtěla v utkání proti Sobotce napravit nevyrovnané výkony z posledních zápasů. Nevyrovnanost trápí i mužstvo Sobotky, které je schopno potrápit favority soutěže, ale pak následně podlehnout nováčkovi. Na hřišti Třebše se hrál vyrovnaný zápas, na jehož konci byli šťastnější domácí fotbalisté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou těsně před poločasem do vedení

V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal. Oba týmy podávaly bojovný výkon a soupeři si nechtěli dát nic zadarmo, což se potvrdilo na množství osobních soubojů i faulů. Hosté ze Sobotky se svoji kombinací dokázali dostat do střeleckých příležitostí. Hráčům Sobotky ale chyběla přesnost i štěstí v zakončení, a s jejich pokusy si proto dokázal gólman Mikuláš Heřman poradit. 

Domácí Třebeš se rovněž ocitla v několika nadějných šancích, gólovou tečku přinesla ale až 43. minuta. Gól do šatny vstřelil domácí záložník Jakub Zeman. Třebeš se tak dostala do psychické výhody a poločasového vedení 1:0. 

Hájení těsného náskoku

Gól do šatny lehce přibrzdil hostující Sobotku, ta se však ve druhém poločase nechtěla vzdát a zkoušela s výsledkem něco udělat. Sobotka se snažila svého soupeře zatlačit a postupnou kombinací si vytvořit tlak před Heřmanovou brankou. Hostům však podobně jako v první půli chyběla dostatečná přesnost v zakončení, a brankář Heřman si tak mohl připsat pár úspěšných zákroků.

Domácí se snažili využívat útočných snah Sobotky a přecházeli k rychlým brejkům. Ani Třebeš ale nebyla úspěšná v zakončování svých akcí, a svůj hubený náskok tak museli domácí pečlivě opatrovat do poslední minuty. Domácím se nakonec podařilo své vedení uhájit, a Třebeš tak zvítězila 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva Sokol Třebeš: Po předešlých nezdarech jsme chtěli doma bodovat. Sobotka je velice vyspělý tým, a tak jsme věděli, že to nebude jednoduché. To se také celý zápas potvrzovalo. Naštěstí se nám podařilo skórovat do šatny a druhý poločas, kdy měli hosté chvílemi více ze hry a my zahazovali brejky, uhájit hubené vítězství. Byly to ale nervy.




Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - D. Tesař [-] , M. Zbořil [-] , M. Štajer [-] , J. Zeman [-] (84. J. Rychtár [-] ) - P. Majer [-] (84. L. Drapák [-] ) , M. Michal [-] , M. Farkaš [-] , F. Vlkanova [-] - M. Krykorka [-] , L. Kordač [-]

SK Sobotka
M. Taneček [-] - T. Pavlíček [-] , P. Halbych [-] , T. Baster [-] (46. J. Gerboc [-] ) , D. Šotka [-] - J. Vích [-] (42. J. Kubišta [-] ) , P. Škopán [-] , O. Knobloch [-] , P. Topič [-] (71. Z. Přikryl [-] ) - J. Taneček [-] , Z. Rulc [-]

ŽK: 10. D. Tesař , 51. M. Krykorka , 80. M. Farkaš , 83. M. Michal - 51. Z. Rulc , 58. P. Halbych , 60. P. Škopán , 68. P. Topič .
Místo: Třebeš. Rozhodčí: Klečka Ivan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.