2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novému Hradci se podařil vstup do zápasu, díky kterému porazil Vrchlabí


Branky


0

Tři zápasy čekali fotbalisté Nového Hradce na výhru. Jejich čekání skončilo tento víkend, kdy na svém hřišti hostili Vrchlabí. Domácím vyšel vstup do zápasu, který nakonec rozhodl o jejich bodech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nový Hradec si rychle vypracoval náskok

Vrchlabí již několikrát v této sezoně doplatilo na nekoncentrované a nervózní úvody zápasů. Podobný nešvar zasáhl vrchlabské fotbalisty i v zápase na hřišti Nového Hradce. Domácí Hradečané vstoupili do zápas odhodlaným způsobem a už ve 2. minutě se mohli radovat po brance Miroslava Jindry. Blesková branka ještě více nabudila domácí fotbalisty, kteří svého soupeře jasně přehrávali. Po čtvrthodině hry přidal hradecký útočník Miroslav Jindra další branku, když převzal balon a dopravil jej za záda brankáře hostů Michala Šulce. Za dvoubrankového vedení se mohli domácí uklidnit, to ale neznamenalo, že by Nový Hradec polevil v nasazení. Domácí pokračovali ve svém útočném přístupu a Vrchlabí se ve zbytku první půle k ničemu výraznému nedostalo. 

Domácí si pohlídali vedení

Ve druhém poločase se hostům podařilo částečně změnit svůj přístup a hra na hřišti se začala vyrovnávat. Vrchlabí si dokázalo vypracovat pár nadějných příležitostí., prosadit se ale nedokázalo. Přes gólmana domácích Jana Sedláčka se neprosadil ani střelecký tahoun Vrchlabí Pavel Kraus, a Nový Hradec si tak své tři body pohlídal až do úplného konce. 



Ohlasy k zápasu



FC Vrchlabí
Zdeněk Lukeš - trenér mužstva FC Vrchlabí: Utkání rozhodl první poločas, kde nás soupeř jednoznačně přehrál a vstřelil nám dvě branky. V druhé polovině zápasu jsme sice hru vyrovnali a vytvořili si několik dobrých gólových situaci, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit.



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - O. Vik [-] (76. M. Páter [-] ) , J. Kašpar [-] , P. Vopálka [-] , J. Jindra [-] - F. Linder [-] (63. F. Langr [-] ) , A. Jarotek [-] , G. Bendig [-] , T. Matějka [-] (86. L. Jarotek [-] ) - M. Jindra [-] , J. Pejchal [-]

FC Vrchlabí
M. Šulc [-] - L. Hájek [-] , L. Mejsnar [-] , M. Šulc [-] (63. J. Panýr [-] ) , D. Mejvald [-] - M. Tauchmann [-] , O. Matěják [-] , T. Kroczek [-] , J. Fink [-] (60. V. Pokorný [-] ) - P. Kraus [-] , K. Jech [-]

ŽK: 73. O. Vik - 37. M. Šulc , 61. L. Mejsnar .
Místo: Nový HK. Rozhodčí: Hron Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.