2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí prohrálo doma s Třebechovicemi


Branky


0

Vrchlabí stále zažívá výkony jako na houpačce. V zápase proti Třebechovicím se sice vrchlabští fotbalisté dostali brzy do vedení, svůj náskok ale neudrželi a ze zápasu nakonec odešli bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení Vrchlabí neudrželo

Fotbalisté Vrchlabí se stále potýkají s výkyvy formy. To se potvrdilo i v domácím zápase s Třebechovicemi. Do utkání desátého kola vstoupilo Vrchlabí tou správnou nohou a už ve druhé minutě se domácí mohli radovat díky brance Tomáše Kroczeka. Domácí se tak mohli velmi rychle dostat do psychické pohody, která však vydržela pouze do 22. minuty. V té době hosté rozehrávali rohový kop. Bezprostřední nebezpečí z centrovaného balonu dokázali domácí odvrátit, míč se však dostal pouze Jaroslavu Voltrovi, který se rychle zorientoval a zakončil míč do sítě Michala Šulce. V dalším průběhu prvního poločasu se hrál vyrovnaný fotbal, který branku nenabídl. 

Hosté využili chyb Vrchlabí

Ve druhém poločase odpovídala hra na hřišti skóre na výsledkové tabuli a oba týmy cítili šanci na tři body. Fotbalisty Vrchlabí ale srážela nedůslednost ve vlastním pokutovém území. Jedné takové situace dokázali hosté po hodině hry využít. V 64. minutě se skrze domácí obranu probil až do pokutového území Radek Bíl, který před brankářem Šulcem nezaváhal a poslal míč nechytatelně k tyči. Vrchlabí v této situaci neztratilo hlavu a snažilo se v klidu přecházet do útoků. Vrchlabští byli odměněni v 81. minutě, kdy se podruhé v utkání trefil Tomáš Kroczek, a stav byl opět vyrovnaný. V závěru zápasu ale domácí opět doplatili na nekoncentrovanost ve vlastním vápně. Nedůrazu vrchlabské obrany využil v 90. minutě Petr Pokorný, který později než za pět minut dvanáct překonal brankáře Šulce a rozhodl o důležitých třech bodech pro Třebechovice. 



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Zdeněk Lukeš - trenér mužstva FC Vrchlabí: Utkání jsme si prakticky prohráli sami díky nedůsledností před vlastní brankou. To by se nám v takovém utkání v žádném případě nemělo stávat. Tři body jsme soupeři prakticky darovali.




Sestavy


FC Vrchlabí
M. Šulc [-] - K. Jech [-] (46. V. Pokorný [-] ) , L. Mejsnar [-] , L. Hájek [-] , J. Pleva [-] - T. Kroczek [-] , O. Matěják [-] , J. Fink [-] , D. Mejvald [-] - R. Větrovec [-] (60. M. Šulc [-] ) , P. Kraus [-] (63. O. Renner [-] )

SK Třebechovice pod Orebem
J. Szöke [-] - J. Kolínek [-] , M. Lukášek [-] , R. Bíl [-] (80. V. Derner [-] ) , P. Pokorný [-] - D. Hruška [-] , M. Ponikelský [-] , M. Věříš [-] , M. Vích [-] - J. Želízko [-] , J. Voltr [-] (69. M. Bíl [-] )

ŽK: 47. P. Kraus - 37. M. Lukášek , 44. M. Věříš , 52. P. Pokorný , 75. J. Želízko .
Místo: Vrchlabí, UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.