1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov smazal jednobrankové manko a zvítězil v Sobotce


Branky


0

Černilov dokázal otočit zápas na hřišti Sobotky a díky další výhře je v tabulce stále na druhém místě. Fotbalistům Sobotky se nedaří, prohráli už potřetí v řadě a patří jim desáté místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí drželi balon, přesto museli dotahovat

V prvním poločase se hosté z Černilova více drželi na míči. Jejich kombinaci ale chyběla potřebná dynamika, kterou by soupeře zaskočili. Domácí oslabeni o několik členů sestavy se dokázaly bránit hře Černilova, a dokonce se dostali i do vedení. V 17. minutě se k balonu dostal Petr Škopán, který překonal brankáře Lukáše Voltra. Fotbalisté Černilova se z inkasované branky nesesypali a nadále se projevovali bojovnou hrou a sebevědomou kombinací. Odměny se hosté dočkali krátce před koncem poločasu, když v 39. minutě vyrovnal útočník Tomáš Markovič.

Černilov otočil zápas

I ve druhém poločase dominovali hře s balonem hlavně černilovští fotbalisté. Podobně jako v prvním poločase je však zrazovala finální fáze, ve které se vyskytovaly nepřesnosti a ty znamenaly ztrátu balonu. Černilovu se přesto podařilo vstřelit branku. V 67. minutě dostal balon Tomáš Matoušek, který prostřelil brankáře Michala Tanečka a poslal hosty do vedení. Domácím fotbalistům se nepodařilo najít síly alespoň na vyrovnání a Černilov se mohl radovat ze třech bodů. 



Ohlasy k zápasu



FK Černilov
Jaroslav Pokrupa - předseda oddílu FK Černilov: I když jsme v utkání měli míč častěji na kopačkách, tak se nám hra příliš nedařila. Um jsme nahradili bojovností a zkušeností. Velmi si vážíme výjezdu našich fanoušků a jejich povzbuzování.



Sestavy


SK Sobotka
M. Taneček [-] - D. Juriga [-] , J. Gerboc [-] , T. Pavlíček [-] , P. Halbych [-] (82. M. Čepička [-] ) - J. Kubišta [-] (71. J. Nývlt [-] ) , P. Škopán [-] , T. Baster [-] , O. Knobloch [-] - P. Topič [-] , Z. Přikryl [-]

FK Černilov
L. Voltr [-] - D. Zumr [-] , M. Štěnička [-] , P. Ježek [-] , T. Matoušek [-] - V. Hrubý [-] , P. Charous [-] (68. M. Šmied [-] ) , R. Schod [-] , J. Kráčmer [-] - J. Hrubý [-] , T. Markovič [-]

ŽK: 63. P. Topič - 59. J. Hrubý , 65. R. Schod .
Místo: Sobotka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.