5:1
(2:0)
90. J. Schneider (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov si doma poradil s Bílou Třemešnou


Branky


32. R. Schod (p.) , 38. V. Hrubý , 59. T. Markovič , 64. T. Markovič , 86. J. Hrubý - 90. J. Schneider (p.)
0

Bílé Třemešné se nepodařilo napravit dojem z prohraného zápasu s Libčany. V druhém zápase po sobě navíc hosté doplatili na disciplínu a dohrávali v deseti. Černilov si se svým soupeřem poradil aktivní hrou a zvítězil 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Černilov nakročil k výhře

Zápas mezi Černilovem a Bílou Třemešnou se začal ve vyrovnaném duchu. V úvodních desítkách minut se oba týmy poznávaly a hra se odehrávala převážně ve středu hřiště. V dalším průběhu prvního poločasu si postupnou převahu vytvářeli hráči Černilova. Domácí fotbalisté zařadily druhý rychlostní stupeň a začali svého soupeře přehrávat. Jejich dravost byla korunována v 32. minutě, kdy se faulu v pokutovém území dopustil záložník hostů Ján Pátý. Rozhodčí odpískal pokutový kop, ke kterému se postavil Radek Schod, a hráč Černilova se nemýlil. Domácí začali získávat kontrolu nad zápasem a svoji převahu přetavili v druhou branku. V 38. minutě se do šance dostal Vojtěch Hrubý, který dokázal brankáře Jakuba Jákla překonat podruhé. Domácí si tak z prvního poločasu odnesli vedení 2:0. 

Domácí pojišťují vedení a dohrávají v početní přesile

V druhém poločase Černilov pokračoval ve své převaze a soupeř se kvůli své pasivitě k ničemu výraznějšímu nedostával. Domácí hráči byli rychlejší i důraznější, a proto vyhrávali většinu osobních soubojů  a drželi se více na balonu. Aktivní výkon domácích orazítkoval dvěma góly útočník Tomáš Markovič, který se trefil dvakrát během pouhých pěti minut - v 59. a 64. minutě. V 78. minutě druhou žlutkou kartu viděl hráč Bílé Třemešné Jan Pátý. Hosté tak dohrávali v deseti. Zhruba čtvrthodinovou přesilovku využil krátce před koncem Jan Hrubý, který prostřelil brankáře Jákla a přidal pátý gól Černilova. I přes oslabení o jednoho hráče se Bílé Třemešné podařilo vstřelit čestný gól. Na jejich prohře 5:1 však ani branka Jakuba Schneidera, který se v 90. minutě prosadil z pokutového kopu, nic nezměnila. 



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Bílá Třemešná
Zbyněk Šturma - trenér mužstva TJ Sokol Bílá Třemešná: V dnešním utkání mají hráči splněnou akorát tak účast. Odevzdané utkání bez sebemenšího náznaku bojovnosti, natož fotbalovosti. Ve všech směrech jsme propadali. Pochvalu zaslouží jen náš mladý brankář, který opět chytil penaltu a zachránil nás ještě od většího debaklu.



Sestavy


FK Černilov
L. Voltr [-] - D. Zumr [-] (8. T. Schwarzer [-] ) , M. Štěnička [-] , P. Ježek [-] (60. O. Šrámek [-] ) , T. Matoušek [-] - V. Hrubý [-] , P. Charous [-] , R. Schod [-] , J. Kráčmer [-] - J. Hrubý [-] , T. Markovič [-] (67. M. Šmied [-] )

TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Jákl [-] - J. Schneider [-] , J. Hažer [-] , M. Hruška [-] , J. Kubelka [-] - J. Kubelka [-] , T. Kubelka [-] , P. Macek [-] , J. Pátý [-] - D. Kubelka [-] , R. Hendrych [-] (69. J. Polák [-] )

ŽK: 90. V. Hrubý - 31. J. Pátý , 47. T. Kubelka . ČK: 78. J. Pátý .
Místo: Černilov. Rozhodčí: Svoboda Filip - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.