0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

České Meziříčí ani na dvanáctý pokus nevyhrálo, doma podlehlo Vrchlabí


Branky


0

České Meziříčí stále čeká na první výhru v sezoně. Fotbalisté tohoto týmu se nedočkali ani po zlepšeném výkonu proti Vrchlabí, se dvěma body jsou poslední a na předposlední Nový Hradec, respektive Kunčice ztrácejí deset bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Vrchlabí v této sezoně zažívá výsledky jako na houpačce. Nervózní výkony střídají ty lepší. České Meziříčí v zápase s Vrchlabím na čas zapomnělo na převážně defenzivní taktiku, a oba týmy se tak dostaly k dobrým příležitostem. Vrchlabští fotbalisté se snažili prosazovat po křídlech. Pavlu Krausovi v barvách Vrchlabí se však brankáře domácích Davida Fryntu překonat nepodařilo. Oba týmy se rovněž dostali k pár nadějným přečíslením, všechny protiútoky však dokázali brankáři na obou stranách zlikvidovat. První poločas se tak obešel bez branek a hráči se do kabin rozešli za nerozhodnutého stavu. 

Zkušenější Vrchlabí se ujalo vedení

Ve druhém poločase předváděli oba týmy vyrovnané výkony. Více zkušeností v zakončení však předvedli fotbalisté z Vrchlabí. Zápas, ve kterém mohla rozhodnout jediná branka, vyzněl lépe pro hosty díky Tomáši Kroczekovi. Vrchlabská desítka předvedla v 66. minutě klid i přesnost v zakončení, Kroczek konečně překonal dobře chytajícího Fryntu a Vrchlabí se ujalo vedení. Na svého spoluhráče dokázal ještě v závěru navázat Milan Tomčík, který se prosadil v 85. minutě, a ušetřil tak svůj tým od nervy drásajících posledních minut. Vrchlabí si zbytek zápasu pohlídalo a dokráčelo k pátému vítězství v sezoně. 



Ohlasy k zápasu



FC Vrchlabí
Zdeněk Lukeš - trenér mužstva FC Vrchlabí: Oboustranně bojovné utkání, ve kterém mělo větší štěstí naše mužstvo. Branek jsme se dočkali až v druhé půli,kterých se ujali Kroczek a Tomčík.



Sestavy


FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - L. Baše [-] , T. Havel [-] (80. L. Havel [-] ) , M. Čiháček [-] , A. Kupka [-] - J. Rezek [-] , L. Hlavsa [-] , T. Krajňák [-] , J. Tomášek [-] - V. Slánský [-] , M. Hovorka [-]

FC Vrchlabí
M. Šulc [-] - L. Hájek [-] , L. Mejsnar [-] , L. Hawel [-] , D. Mejvald [-] - K. Jech [-] (62. M. Tomčík [-] ) , O. Matěják [-] (58. O. Renner [-] ) , T. Kroczek [-] , J. Fink [-] - P. Kraus [-] , R. Větrovec [-]

ŽK: 35. L. Hlavsa , 54. M. Hovorka , 88. L. Havel - 56. D. Mejvald , 89. M. Tomčík .
Místo: Č. Meziříčí. Rozhodčí: Krucký Dušan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.