0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra si po těsné výhře odvezla tři body ze hřiště Bílé Třemešné


Branky


0

Hořická Jiskra se po úspěchu na hřišti Libčan představila na hřišti Bílé Třemešné. Domácí se prezentují důraznou hrou do těla, která nejednomu soupeři způsobuje problémy. Utkání nakonec poznalo jediného střelce, který oblékal hořický dres. Ze třech bodů po výhře 0:1 se proto radovali hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra se brzy dostala do vedení

Oba týmy se v prvním poločase předváděli zodpovědnou hrou v obraně. Ofenzivní hráči tak měli problémy dostávat se do šancí před brankou a hra se většinou odehrávala ve středu hřiště. Nastolený standard příliš nepřál kombinační hře, jediná branka zápasu proto padla střeleckým pokusem z větší vzdálenosti. Ve 12. minutě se míče ujal Jiří Šedivý, který táhlým lobem překonal brankáře Miroslava Dobřichovského, Šedivého pokus skončil u tyče domácí branky a rozvlnil síť. Domácí fotbalisté se snažili svoji hru zjednodušit na nakopávané balony, s vysokými míči si ale hořická obrana dokázala poradit a odvracela je do bezpečné vzdálenosti od branky Pavla Žižky. Do nadějné šance se Bílá Třemešná dostala v závěru poločasu, kdy domácí překonali hořického gólmana, za Pavla Žižku ale stihl na brankové čáře zaskočit Dominik Palm. První poločas tak skončil vedením hostů 0:1. 

Oběma týmům se nevedlo v zakončení

Ve druhém poločase oba týmy pokračovaly v boji o střed pole. Domácí se snažili vysouvat svoji hru, aby se dostali do šance na vyrovnání. To otevíralo možnosti pro hořické rychlíky, kteří mohli přejít do protiútoků. Zakončovatelům Bílé Třemešné se ale před hořickou brankou nedařilo a jejich pokusy postrádaly přesnost. Ani brejky Hořic branku nepřinesly, a hosté tak neměli do posledních minut nic jistého. V 75. minutě se v dobré šanci ocitl hořický Zbyněk Nečesaný, hořický útočník ale namířil své zakončení pouze do gólmana Dobřichovského. Ve finále to Jiskru tolik mrzet nemuselo, hosté dokázali své těsné vedení udržet a z hřiště Bílé Třemešné si odvezli tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: Tentokráte jsou tři body vybojované. Věděli jsme, že nás bude čekat utkání plné soubojů a soupeř, který nám příliš nevoní. Bylo to opravdu hodně o bojovnosti než o fotbale, a proto jsme rádi, že jsme utkání zvládli.



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - M. Hruška [-] , J. Kubelka [-] (75. J. Schneider [-] ) , J. Pátý [-] (75. J. Jákl [-] ) , J. Hažer [-] - J. Kubelka [-] (71. M. Jákl [-] ) , M. Pátý [-] , T. Kubelka [-] , P. Macek [-] (71. P. Kiss [-] ) - D. Kubelka [-] , R. Hendrych [-]

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - T. Lacina [-] , J. Šeda [-] , D. Melaga [-] , A. Vávra [-] - M. Skalský [-] (73. M. Tomáš [-] ) , D. Pour [-] (90. P. Kuneš [-] ) , D. Palm [-] , J. Rozsévač [-] - J. Šedivý [-] (86. J. Rubeš [-] ) , Z. Nečesaný [-] (90. J. Antoš [-] )

ŽK: 53. J. Hažer , 57. P. Macek , 79. P. Kiss , 90. M. Jákl - 37. D. Pour , 61. M. Skalský , 86. J. Rozsévač .
Místo: Bílá Třemešná. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šedivý Michal - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.