3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí díky gólům Pavla Krause porazilo Miletín


Branky


29. P. Kraus , 57. P. Kraus , 78. P. Kraus - 85. J. Němeček
0

Vrchlabí se mohlo o víkendu radovat z povedeného výkonu, který svými góly řídil Pavel Kraus. Vrchlabský útočník se do miletínské sítě trefil třikrát, a zařídil tak výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důraznější domácí mají více ze hry

Zápas týmů, které potřebují body, se odehrál na hřišti Vrchlabí, které hostilo Miletín. Obě strany bojovaly o každý metr prostoru. Větší bojovnost nicméně předvedli domácí fotbalisté, kteří prokázali větší chuť po třech bodech. První branku zápasu vstřelili Vrchlabští z pokutového kopu. Hosté se ve svém vápně dopustili nedovolené hry a možnost postavit si míč na penaltový puntík dostal v 29. minutě Pavel Kraus. Domácí střelec nezaváhal a poslal svůj tým do vedení. Ve zbytku poločasu se k několika šancím dostali i fotbalisté Miletína. Brankáře Michala Šulce ale hosté nepřekonali, a první poločas tak skončil těsným vedením domácích.

Pavel Kraus završil hattrick a pečetil tři body Vrchlabí

Ve druhém poločase opět oba týmy bojovali o míč. Větší sílu a důraz v osobních soubojích opět prokázalo domácí Vrchlabí, které se tak dočkalo zasloužené odměny. V 57. minutě se k míči dostal Pavel Kraus, který překonal gólmana Miroslava Richtera podruhé. Domácí útočník se na víkendový zápas vyspal výborně, což potřetí demonstroval v 78. minutě. V té době se Pavel Kraus opět ujal balonu a povedeným zakončením zvýšil na 3:0. Fotbalisté Vrchlabí se třígólovým vedením uklidnili a zbytek zápasu dohrávali. Matný Miletín dokázal v závěru zápasu snížit. Na výhře Vrchlabí ale ani branka Josefa Němečka z 85. minuty nic nezměnila a domácí se mohli radovat z výhry 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Zdeněk Lukeš - trenér mužstva FC Vrchlabí: Ve vyrovnaném utkání jsme byli střelecky aktivnější, a to se také ukázalo v celkovém výsledku. Nechá se říci, že po vstřelené penaltě jsme dali ještě dvě krásné branky, což utkání rozhodlo. O všechny tři branky se postaral náš kapitán, Pavel Kraus.




Sestavy


FC Vrchlabí
M. Šulc [-] - L. Hawel [-] (71. M. Hanuš [-] ) , J. Pleva [-] , L. Hájek [-] , L. Mejsnar [-] - K. Jech [-] , J. Fink [-] , T. Kroczek [-] (46. M. Šulc [-] ) , O. Matěják [-] - P. Kraus [-] (88. P. Vondráček [-] ) , R. Větrovec [-]

SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] , L. Kněžourek [-] , J. Hátle [-] , L. Andrle [-] (63. T. Lámr [-] ) - F. Vondrouš [-] , L. Nálevka [-] , O. Machačka [-] , M. Bartoníček [-] - J. Němeček [-] , Z. Urban [-] (46. F. Vondrouš [-] )

ŽK: 15. L. Hájek - 31. L. Nálevka .
Místo: Vrchlabí, UMT. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.