4:1
(2:1)
41. Z. Mikan
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka doma porazila Roudnici


Branky


0

Hráči Sobotky se mohli po čtyřech zápasech bez výhry opět radovat z bodového zisku. Sobotka díky lepší efektivitě v zakončení přehrála na svém hřišti Roudnici 4:1, a zvedla si tak sebevědomí do zbývajících zápasů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí těžili ze zaváhání hostů

V prvním poločase hrály oba týmy vyrovnanou partii. Oba týmy se snažili kombinací překonat obranný blok soupeře. Domácí hráč však mohli několikrát těžit z drobných nedorozumění ve hře Roudnice. Jedno takové zaváhání mělo pro hosty fatální následky, když v 15. minutě proměnil svoji gólovou šanci Zdeněk Přikryl. Domácí dokázali využít nepřipravenosti hostů ještě jednou, a to v 25. minutě. Tehdy se do zakončení dostal Jakub Vích, který překonal brankáře Martina Tomka a zvýšil na 2:0. V dalším průběhu hry se hosté dokázali oklepat ze vstupu do zápasu a hra se opět vyvážila. Roudnice se několikrát dostala do prostorů před brankářem Tanečkem, gólman Sobotky ale žádnou z šancí za svá záda nepustil. Několik minut před koncem první části se Roudnici podařilo alespoň snížit, když ve 41. minutě dával na 1:1 Zdeněk Mikan. Týmy se tak do kabin rozcházely za stavu 2:1. 

Sobotka si vedení pohlídala

Ve druhém poločase byli efektivnějším týmem domácí. Fotbalisté Sobotky si sice dokázali vypracovat několik slibných šancí. Brankáře Michala Tanečka však nikdo z roudnických střelců nepřekonal. Ke slovu se tak dostali domácí, kteří v závěrečných minutách potvrdili své vedení. V posledních desítkách minut uklidnil svůj tým Zdeněk Přikryl, který dvěma góly ze 78. a 87. minuty zkompletoval hattrick a rozhodl o třech bodech pro Sobotku, která zvítězila 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Ladislav Štrobl - trenér mužstva SK Sobotka: Do sestavy se nám vrátili konečně alespoň 3 hráči a na našem výkonu to bylo znát. Nebylo to optimální, ale soupeři jsme mohli konkurovat. V závěru jsme utkání strhli na svoji stranu a získali vytoužené body. S přehledem utkání odřídila trojice rozhodčích. Rozhodčí Martínek, který nás pískal v Úpici, by se měl v tomto utkání co učit co se týče čestnosti a fair-play.




Sestavy


SK Sobotka
M. Taneček [-] - J. Kubišta [-] (81. J. Kavalír [-] ) , D. Šotka [-] , T. Pavlíček [-] (90. D. Juriga [-] ) , T. Baster [-] - Z. Přikryl [-] (89. J. Gerboc [-] ) , P. Topič [-] (90. D. Mikulecký [-] ) , P. Škopán [-] , O. Knobloch [-] - J. Vích [-] (84. J. Nývlt [-] ) , V. Bárta [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - Z. Mikan [-] , J. Krejcar [-] , T. Vlasák [-] , J. Vlnas [-] - O. Kmoníček [-] (70. L. Koutník [-] ) , J. Židík [-] , J. Koblížek [-] , J. Brendl [-] - J. Tomeš [-] (77. D. Koutník [-] ) , Z. Bednář [-] (83. J. Šanda ml. [-] )

ŽK: 32. J. Vích , 53. P. Topič .
Místo: Sobotka. Rozhodčí: Andrýs Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.