1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov zvítězil v Roudnici až po penaltách


Branky


0

Černilov byl na hřišti Roudnice aktivnějším mužstvem, domácí přesto dokázali na jejich vedoucí branku brzy odpovědět. I ve zbytku zápasu byli hosté iniciativnějším týmem, výhry se přesto dočkali až po penaltovém rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější hosté

Fotbalisté Černilova plnili na hřišti Roudnice roli favorita od úvodních minut. Hosté byli v zápase lepší než soupeř, fotbalisté Černilova byli rychlejší v pohybu s míčem i bez něj. Byli důraznější v osobních soubojích a nebezpečnější před brankou. Přesto se Černilovským nedařilo přes domácího gólmana Martina Tomka prosadit. Hosté se sice dostali v 22. minutě díky brance Tomáše Matouška do vedení, domácím se podařilo po ojedinělé akci zakrátko vyrovnat, a to v 24. minutě, kdy na 1:1 dával Jakub Krejcar. I přes větší snahu a aktivitu se ale Černilovu nepodařilo vstřelit další gól, a obrana Roudnice tak zůstala ve zbytku první půle nepřekonaná. 

Domácí udrželi remízu

Ani ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Hosté byli aktivnější a sebevědomější než domácí hráči. Brankáře Martina Tomka se ale Černilovu nedařilo překonat. Domácí Roudnice nehrála s takovým sebevědomím jako Černilov, a proto se jim nedařilo přecházet do útoku tak často jako hostům. Výsledek byl nicméně nerozhodný, nedůrazná Roudnice udržela remízový stav, aktivní Černilov nedokázal ze své převahy vytěžit vítězný gól. Zápas tak po remíze 1:1 dospěl k penaltovém rozstřelu. 

 

V rozstřelu se zaslouženě dočkali hosté. Černilov proměnil více penalt než soupeř a po penaltové výhře 3:4 si zaslouženě odnesl ze zápasu bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


Dnes jsme se chtěli rozloučit v posledním utkání doma výhrou. Bohužel jsme ale celý zápas tahali za kratší konec. Je vidět, že hráči si nevěří jeden na jednoho. Do základní sestavy se vrátil po půlroční pauze Zdeněk Bednář a rozhodně nezklamal, škoda že se v závěru utkání opět zranil. Dnes musíme brát bod. Soupeř si bod na víc zasloužil.




Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - J. Vlnas [-] , Z. Mikan [-] , J. Krejcar [-] , T. Vlasák [-] - J. Koblížek [-] (66. M. Koudelka [-] ) , J. Židík [-] , J. Brendl [-] , O. Kmoníček [-] - Z. Bednář [-] (72. J. Tomeš [-] ) , V. Bednář [-]

FK Černilov
L. Voltr [-] - P. Ježek [-] , M. Štěnička [-] , M. Šmied [-] (72. P. Benák [-] ) , D. Zumr [-] - T. Schwarzer [-] , J. Kráčmer [-] , R. Schod [-] , T. Matoušek [-] - P. Charous [-] , J. Hrubý [-]

ŽK: 63. J. Koblížek , 76. J. Vlnas , 86. Z. Mikan .
Místo: Roudnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trejbal Adam - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.