1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany porazily Vrchlabí díky gólu v závěru zápasu


Branky


0

Vrchlabí se na hřšiti vedoucích Libčan předvedlo důraznou hrou do těla, která domácím pořádně ztěžovala cestu za dalšími třemi body. Libčany se sice většinu zápas drželi na míči, vítězná branka ale přišla až pár minut před koncem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důrazná hra Vrchlabí znepříjemňuje domácím život

Od úvodních minut se hráči Libčan více drželi na míči. Domácí se snažili kombinačně přejít přes obranný blok Vrchlabí. Hosté však byli na hru Libčan připraveni a jejich ofenzivní snažení se snažili znepříjemňovat důraznou hrou do těla a rychlým dostupováním. Domácí si tak museli velmi rychle přihrávat balon, aby o něj nepřišli, a to vedlo k nepřesnostem v jejich akcích.

 

Domácí řady zasáhla i několikanásobná smůla, když už po sedmnácti minutách hry museli pro zranění dvakrát střídat. V 10. minutě hřiště opustil Adam Chromek, v 17. minutě střídal po tvrdém zákroku hostů David Hůlka. Domácí si nadále nemohli zvyknout na důraznou hru hostů, a jejich kombinační hra se proto nemohla plně rozvinout. Když to nešlo postupnými přihrávkami, rozhodovali se domácí střelci pro střely z dálky. Ve 33. minutě pálil z hranice vápna Alexander Polyakov, brankář Vrchlabí Michael Zajíc ale jeho pokus vyrazil a proti dorážce Jaroslava Mádla ani nemusel zasahovat. V prvním poločase se domácí nedokázali přes organizovaný obranný val Vrchlabí prosadit, a první poločas tak skončil bezgólovou remízou. 

Rozhodnutí pár minut před koncem

Ve druhém poločase se hra Libčan zrychlila, zpřesnila a tím pádem zlepšila. Domácí začali být ještě aktivnější a dravější, a dokázali se tak prosazovat i přes důrazně hrající Vrchlabí. V 50. minutě jen těsně minul vrchlabskou branku Petr Jiřík. O pár minut později se po rohovém kopu prosadil Michael Mařas, jeho branka ale nebyla pro ofsajd uznána.

 

Vrchlabí výrazněji zahrozilo v 58. minutě, kdy skákavá střela z přímého kopu zaskočila domácího gólmana Matěje Tošovského. Brankář Libčan ale nakonec dokázal horký brambor zkrotit, a zažehnat tak nebezpečí před svojí brankou. V 67. minutě domácí předvedli kombinaci po pravé straně, která skončila hlavičkou Alexandara Polyakova do břevna. Rozhodnutí přišlo v 84. minutě. Před rozehrávkou standardní situace na hřiště přišel David Homoláč, který se okamžitě zapojil do děje zápasu. Při rozehrávce Libčan na sebe Homoláč navázal bránící hráče Vrchlabí, a vytvořil tak prostor Tomáši Kabeláčovi, který hlavou překonal Michaela Zajíce ve vrchlabské brance. Libčany si v závěru výhru ohlídaly, a zvítězily tak těsně 1:0.



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Mařas [-] , M. Bořke [-] , M. Černý [-] , A. Chromek [-] (10. J. Mádlo [-] ) - T. Kabeláč [-] , S. Libřický [-] (90. T. Sýkora [-] ) , P. Jiřík [-] (84. D. Homoláč [-] ) , M. Friedl [-] - L. Hubička [-] , D. Hůlka [-] (17. A. Polyakov [-] )

FC Vrchlabí
M. Zajíc [-] - J. Pleva [-] , L. Hájek [-] , L. Mejsnar [-] , M. Šulc [-] - K. Jech [-] , O. Matěják [-] , L. Hawel [-] , P. Žďárský [-] - J. Zajíc [-] (62. J. Panýr [-] ) , R. Větrovec [-]

ŽK: 29. A. Polyakov - 24. L. Hájek , 39. R. Větrovec , 48. M. Šulc , 54. L. Mejsnar , 90. L. Hawel .
Místo: Libčany. Počet diváků: 174. Rozhodčí: Kalaš Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.