2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí uhájilo tři body proti Hořicím


Branky


11. J. Fink , 78. M. Hanuš
0

V zápase s Hořicemi se Vrchlabí brzy ujalo vedení, a protože se Hořicím nedařilo v koncovce, dokázali domácí dovést utkání do důležitého tříbodového konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se brzy ujali vedení

Vrchlabí se vydařil vstup do zápasu a už v 11. minutě se domácí ujali vedení. Ke střele z dálky se napřáhl Jan Fink a střelou pod břevno překonal hořického gólmana Pavla Žižku. Od té doby byla větší iniciativa na kopačkách hostů. Hořice se snažili o vyrovnání, držely balon, ale při práci před domácím brankářem hostům chyběl důraz i přesnost.

 

Vrchlabí bylo se jednobrankovým vedením nadmíru spokojeno a snažilo se ho mermomocí udržet. Hra se proto hodně kouskovala, a Hořice si proto nemohly vytvořit souvislý tlak. Přesto si hosté své šance vytvořili. Po jednom rohovém kopu se hosté rychle zorientovali ve skrumáži těl a nohou a z několika dorážek vypálili na vrchlabskou branku. Pokusy Hořic však byly sraženy dříve, než se dostaly k brankáři Patriku Hladíkovi. V 18. minutě poslal do útoku Jan Rozsévač Jana Anotše, obránce Hořic se ale octl v těžké pozici, ze které nedokázal vstřelit branku. Domácí se ve zbytku poločasu úspěšně snažili kouskovat tlak Hořic, a první poločas tak skončil těsným vedením domácích.

Hořicím se nedařilo v koncovce

Ve druhé půli hosté pokračovali ve svém platonickém tlaku. Míč se sice častěji pohyboval po hořických kopačkách, do výraznější příležitosti před brankářem Hladíkem se ale nedostal. K nadějným šancím se dostali Dominik Pour i Michal Skalský, oba ale mířili mimo domácí branku. Brankáře Hladíka tak protáhl až krajní obránce Jan Šeda, jeho pokus ale domácí gólman vytáhl na roh. Ke slovu se tak opět dostali domácí. V 78. minutě rozehrával přímý kop Marek Hanuš. Domácí obránce našel skulinu pod hořickou zdí a přesnou střelou k tyči zvýšil vedení Vrchlabí na 2:0. Ve zbytku zápasu už se hosté dostali pouze k několika žlutým kartám, a jejich vydařená podzimní část tak skončila porážkou 2:0. 



Ohlasy k zápasu



Po sedmi výhrách v řadě se nám tentokráte nedařilo. Domácí dali rychle gól nádhernou střelou z dálky a od této minuty šetřili čas jak se dalo. Nám se dopředu vůbec nedařilo, chyběl důraz a vůle vystřelit. Když už jsme se ke střele odhodlali tak jsme trefili rozhodčího. Domácí bojovali, byli důrazní, a tak slaví tři body.



Sestavy


FC Vrchlabí
P. Hladík [-] - D. Bürger [-] , J. Zajíc [-] , L. Hájek [-] , L. Mejsnar [-] - L. Hawel [-] (46. M. Hanuš [-] ) , J. Fink [-] (69. M. Tomčík [-] ) , K. Jech [-] , M. Šulc [-] (46. M. Tauchmann [-] ) - O. Matěják [-] , P. Kraus [-]

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - A. Vávra [-] , T. Lacina [-] , J. Šeda [-] , J. Rozsévač [-] - D. Pour [-] (75. M. Ernst [-] ) , D. Palm [-] , J. Rubeš [-] (46. M. Skalský [-] ) , J. Antoš [-] - Z. Nečesaný [-] , J. Šedivý [-] (60. D. Melaga [-] )

ŽK: 43. L. Hawel , 52. P. Kraus , 72. M. Hanuš - 55. A. Vávra , 55. P. Žižka , 58. D. Pour , 65. J. Rozsévač , 75. J. Antoš , 85. Z. Nečesaný .
Místo: Vrchlabí, UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.