Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad jasně přehrály Miletín


Branky


0

V derby utkání s Miletínem se Lázně Bělohrad rozjely k dalšímu ofenzivnímu představení, které nakonec skončilo jasnou výhrou 1:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý rozjezd Lázní

V derby s Miletínem se Lázně Bělohrad od úvodních minut chopili útočné iniciativy. Už v prvních minutách si hosté vypracovali několik nadějných příležitostí, které však ztroskotaly na domácím brankáři Richterovi. Lázně Bělohrad kombinovali s větší jistotou i rychlostí, a proto se jim dařilo svého soupeře přehrávat a vytvářet si šance. Neprůstřelnost domácího brankáře trvala do 25. minuty, kdy jej pokořil Jiří Odvárko. Na vedoucí branku hostů však dokázal Miletín poměrně rychle zareagovat a v 32. minutě překonal brankáře Marka Galla Adam Bretner. Za vyrovnaného stavu byli opět nebezpečnější hosté, kteří si díky své rychlosti vytvářeli stále nebezpečnější šance. Ještě do poločasu hosté strhli vedení na svoji stranu, když v 36. minutě dával na 1:2 Lukáš Šrám. Poločasové vedení Lázní pak v 41. minutě pojišťoval druhým gólem Jiří Odvárko. 

Jasná převaha hostů

Ve druhém poločase byla dominance hostů ještě viditelnější. Lázně Bělohrad svého soupeře přehrávaly a s tím přicházely i další branky. Po necelé hodině hry završil svůj hattrick Jiří Odvárko a hosté vedli už 1:4. Fotbalisté Miletína už neměli příliš nadějí na obrat, a zápas se proto dohrával v režii hostů. Bělohradští své vedení navýšili ještě dalšími dvěma góly, o které se v 78. a 87. minutě postaral Tomáš Berger. Lázně Bělohrad tak uzavřeli svůj venkovní podzim výhrou 1:6, která znamená druhé místo v tabulce. Lázně ztrácejí pouhý body na vedoucí Libčany, což je pro Bělohradské, kteří budou celé jaro hrát na domácí půdě, dobrý příslib do jarních bojů 



Ohlasy k zápasu



Na derby jsme se těšili nejenom my, ale i naší fanoušci ( včetně skvělých ultras ), kterých dorazilo přes 200. I pro mne to bylo trochu jiné utkání, protože jsem původně Miletíňák. Od začátku jsme diktovali tempo hry, drželi balon a snažili se předvádět rychlý kombinační fotbal. Kdybychom z kraje utkání využili své šance, tak by o osudu utkání bylo rozhodnuto již dříve. V druhé půli již naše převaha byla značná. Výborným výkonem se prezentovala i trojice rozhodčích v čele s hlavním.



Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - L. Kněžourek [-] (82. T. Lámr [-] ) , F. Vondrouš [-] (84. Š. Kulina [-] ) , A. Brentner [-] (46. T. Novotný [-] ) , L. Nosek [-] - M. Krátký [-] (65. L. Nálevka [-] ) , J. Hátle [-] , O. Machačka [-] , M. Bartoníček [-] - J. Němeček [-] , Z. Urban [-] (49. L. Andrle [-] )

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] (82. D. Věchet [-] ) - J. Zejfart [-] (80. J. Kobrýn [-] ) , J. Šoufek [-] , T. Blažek [-] (80. O. Krušina [-] ) , J. Hrnčíř [-] (68. D. Holomba [-] ) - L. Šrám [-] , M. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] - L. Jezbera [-] , J. Odvárko [-] (60. R. Šorm [-] )

ŽK: 18. A. Brentner - 56. J. Wagenknecht .
Místo: Miletín. Počet diváků: 300. Rozhodčí: Dujsík Martin - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.