Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2015 17:30

15.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka otočila šesti brankami zápas s Českým Meziříčím


Branky


0

Fotbalisté Českého Meziříčí moli polovinu zápasu pokukovat po překvapivé výhře. Vedení 2:0 ale během druhé půle ztratili a Sobotce podlehli vysoko 2:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení domácích

Není to tak, že by Sobotka první část zápasu prospala. Hosté byli už v prvním poločase aktivní, nedařilo se jim ale v koncovce. Potřebnou špetku štěstí v zakončení měli naopak domácí, kteří šli ve 31. minutě po tečované střele Ondřeje Ježka do vedení. Obdržená branka Sobotkou neotřásla víc než by bylo zdrávo. Hosté se stále více drželi na balonu a díky lepšímu pohybu se dostávali do šancí. V prvním poločase ale Sobotce nebylo přáno a po polovině hrací doby bylo skóre 1:0. 

Velký obrat Sobotky

Další komplikace pro hosty přišly krátce po zahájení druhého poločasu. Ve 47. minutě se totiž opět prosadil Ondřej Ježek, který tak zdvojnásobil šance Českého Meziříčí na úspěch. Jak rychle ale přišly, začaly tyto naděje pomalu mizet. Začalo to ve 48. minutě, kdy kontatkní branku Sobotky vstřelil Petr Topič. O další minutu později se o vyrovnání postaral Jakub Taneček. 

Hostům se tak během jedné minuty podařilo smazat nepříznivý stav a měli téměř celý poločas, aby výsledek zvrátili ve svůj prospěch. Vzhledem k jejich dostavadní hře to nebylo nic nereálného. A opravdu, na vedoucí branku nemuseli fanoušci Sobotky čekat dlouho - v 57. minutě se totiž o definitivní zvrat postaral Zdeněk Rulc. Sobotka hrála s jistotou, ke které se nyní mohl přidat i větší klid. Hosté soupeře přehrávali a měli víc a víc šancí. Není proto divu, že přidali další branky. Na gól Jaroslava Kubišty ze 70. minuty navázal o pět minut později Petr Škopán a výsledek 2:6 uzavřel v 88. minutě Jakub Taneček. 

Sobotce se podařilo otočit zápas, ve kterém nebyla vůbec horší, většinu zápasu dominovala a po zásluze vyhrála 2:6.



Ohlasy k zápasu



SK Sobotka
Ladislav Štrobl - trenér mužstva SK Sobotka: Byli jsme od úvodu utkání lepším týmem, ale nedokázali jsme se brankově prosadit. Do druhé půle jsme šli s tím, že se střelecky prosadíme a hned v úvodu další sprcha - domácí z ojedinělé akce šli do vedení 2:0. To nás konečně nakoplo a dvěma brankami jsme během minuty srovnali a pak už bezpečně dovedli utkání do vítězného konce.



Sestavy


FC České Meziříčí
P. Havel [-] - T. Havel [-] , M. Čiháček [-] , M. Kozák [-] , A. Kupka [-] - J. Rezek [-] , L. Hlavsa [-] , O. Ježek [-] , J. Tomášek [-] - P. Tomášek [-] (57. T. Krajňák [-] ) , D. Jančura [-]

SK Sobotka
M. Taneček [-] - D. Juriga [-] (67. D. Šotka [-] ) , J. Gerboc [-] (53. T. Baster [-] ) , T. Pavlíček [-] , P. Halbych [-] - J. Vích [-] (82. V. Bárta [-] ) , O. Knobloch [-] , P. Škopán [-] , P. Topič [-] (57. J. Kubišta [-] ) - J. Taneček [-] , Z. Rulc [-] (61. Z. Přikryl [-] )

Místo: Č. Meziříčí.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.