1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vestec otočil zápas v Netřebicích


Branky


0

Netřebice loni skončily na posledním místě tabulky a ani letos nezačaly soutěž dobře. Prohály totiž na domácím hřišti s Vestcem, který byl vloni o dvě místa výše. Domácí sice vedli, ale hostům se povedlo utkání otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly všechny góly

Sotva začal zápas, už šli domácí do vedení. Ve 4. minutě se totiž trefil Petr Kubáň., když utekl po pravé straně a obešel i brankáře. Na vyrovnání se čekalo jen 6 minut. Jiří Jeník dostal přesný pas ze zálohy a překonal Volrába v bráně Netřebic poprvé. O druhý a nakonec i vítězný gól hostů se postaral ve 40. minutě Jaroslav Jeník, který napálil míč o tyčku do brány.

Marný boj o vyrovnání

Ve druhém poločase se domácí snažili vyrovnat, ale vybrali si i trochu smůly. Preisler trefil břevno a stejně si počínal i jeho spoluhráč Šandera. Pak se hra trochu rozkouskovala a vestečtí si těsný náskok dokázali pohlídat. Příští kolo budou mít ale silnějšího soupeře, když hrají na hřišti Chlebů.



Ohlasy k zápasu


Netřebice
Martin Bureš (záložník, Netřebice):: „Byl to vyrovnaný zápas a oba týmy si vytvořily několik dobrých šancí. My jsme měli smůlu a dvakrát trefili břevno. Je ale fakt, že Vestec měl ve druhém poločase také několik šancí."

Vestec
Ivo Ryšavý (brankář, Vestec):: „Na začátku zápasu jsme vyrobili několik chyb a dostali kvůli tomu i gól. Hned ve čtvrté minutě jsem blbě vyhodil míč, obránce se mi to snažil vrátit, jenže jsme přišli o míč, Kubáň mi udělal kličku a dal to do brány. Naštěstí se nám povedlo zápas ještě v prvním poločase otočit. Ve druhém poločase jsme trefili ještě tyčku a měli i další šance. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Navíc musím poděkovat i divákům, kterých bylo od nás v Netřebicích snad ještě víc, než těch domácích.“



Sestavy


Netřebice
V. Volráb [-] - J. Vonička [-] , O. Šandera [-] , J. Pipek [-] , V. Melišík [-] , M. Melišík [-] , P. Kubáň [-] , J. Knížek [-] (80. V. Peterka [-] ) , V. Fendrych [-] , T. Preisler [-] , M. Pokorný [-]

Vestec
I. Ryšavý [-] - J. Vošický [-] (55. J. Matouš [-] ) , L. Barták [-] , L. Krumholc [-] , Z. Němec [-] - M. Šimůnek [-] (40. F. Kůrka [-] ) , J. Antoš [-] , J. Jeník [-] , D. Kadlec [-] - M. Bobek [-] , J. Jeník [-] (70. P. Sedláček [-] ) -

ŽK: 20. J. Vošický .
Hráči zápasu: J. Jeník .
Místo: Netřebice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.