3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:0
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Vrbice si připsala již pátou výhru v řadě


Branky


0

Ve výborných výkonech pokračuje tým Vrbice, který doma porazil tým Vestce 3:0. Domácí se díky této úspěšné sérii dostali již na 4. místo v tabulce. Naopak smolnou sérii si také prodloužil Vestec. Od prvního kola, kdy vyhrál v Netřebicích, již zaznamenal osmou prohru v řadě a patří mu předposlední místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí již rozhodli do poločasu

Na utkání se nedostavil rozhodčí, proto po domluvě vedoucích mužstev a kapitánů soudil utkání domácí vedoucí mužstva a asistent trenéra v jedné osobě Roman Šimr. Zápas již od začátku probíhal v klidné atmosféře bez zákeřných faulů. První gól však padl ze standardky po faulu několik metrů před vápnem hostů, kdy se krásnou střelou trefil nový exekutor trestných kopů domácích Pavel Šulek. Běžela 25. minuta utkání a domácí se ujali vedení - 1:0.
Hosté se do šancí dostávali jen sporadicky, kdy jejich akce ničila domácí obrana a nebo si se střelou z dálky poradil domácí golman Ondřej Vykouk. Nejblíže gólu byli hosté v prvním poločase po nedorozumnění  domácího obránce s brankářem, kdy po malé domů zahrávali hosté ve vápně nepřímý kop. Do šancí se však dostávala spíše Vrbice, ale domácí útočníci akci neproměnili nebo je vychytal hostující golmam Ivo Ryšavý. Před koncem poločasu se po samostatném nájezdu a střelou mezi nohy golmana prosadil domácí útočník Petr Herčík, který již před tím zahodil několik šancí.
Poločas tedy skončil 2:0 pro domácí.

Trefil se již jen domácí Jiránek

Sedm minut po začátku druhého poločasu vstřelil branku Miloš Jiránek - 3:0 pro domácí. Psala se tedy 52.minuta. Ve zbytku utkání domácí zahodili spousty šancí a nastřelili břevno, a tak utkání skončilo výsledkem 3:0 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


Vrbice
Michal Pelc (kapitán): V utkání jsme byli lepším týmem a dokázali jsme vstřelit již dvě branky do poločasu. Poté jsme si již pohlídali výsledek, a škoda, že jsme ještě nějaké branky nepřidali. Na čistém kontě má velký podíl domácí předstoper Jindřich Novák, který posbíral nebo odehrál většinu dlouhých rozehrávek a výkopů vesteckého týmu a zaslouženě se tak dostal i do sestavy kola společně s brankářem Ondřejem Vykoukem.

Vestec
Ivo Ryšavý (brankář): Na to, v jaké jsme byli sestavě, jsme neodehráli špatný zápas. Bohužel jsme udělali v prvním poločase dvě větší chyby a soupeř trestal. I třetí gól do naší sítě padl po chybě. Pokud se těchto chyb vyvarujeme a začneme se scházet, můžeme pomýšlet na dobré výsledky. Chtěl bych ocenit výkon rozhodčího - laika z Vrbice, odpískal to velmi dobře.

Sestavy


Vrbice
O. Vykouk [-] - M. Pelc [-] , P. Šulek [-] , J. Novák [-] , M. Stryja [-] , T. Midloch [-] - L. Mašek [-] , M. Jiránek [-] - P. Herčík [-] - J. Hejcman [-] , O. Machek [-]

Vestec
I. Ryšavý [-] - J. Antoš [-] , M. Bobek [-] , J. Vošický [-] , L. Barták [-] , T. Líbal [-] , Š. Novák [-] , M. Šimůnek [-] , Z. Němec [-] , M. Málek [-] , J. Matouš [-]

Místo: Vrbice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOLAS Robert - ZELINKA Miloš (N), HAVLÍK René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.