Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrubý Jeseník B po sérii nepříznivých výsledků zabral a porazil doma Vestec


Branky


13. J. Jeník , 40. T. Jirouš , 63. T. Rais , 66. M. Šimůnek (vl.) , 79. T. Jirouš , 80. V. Pivec , 85. T. Rybín , 89. T. Jirouš - 17. J. Vošický
0

Hrubý Jeseník B doma porazil přesvědčivě Vestec 8:1 především díky druhému poločasu, ve kterém padlo šest branek. Domácí po sérii nepříznivých výsledků konečně bodovali naplno, díky tomu udrželi 9. místo před dotírajícím Košíkem. Vestec díky prohře a vítězství Záhornic, klesl na předposlední místo v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí odcházeli do kabin za těsného vítězství

Jako první v utkání se prosadili domácí, když Jakub Jeník poslal ve 13. minutě Hrubý Jeseník do vedení. Hosté však dokázali o čtyři minuty později odpovědět vyrovnávací brankou, prosadil se Jakub Vošický. Od té doby se hrálo vyrovnané utkání, domácí si však udržovali převahu, ale střelecky se dokázali prosadit až pět minut před poločasem. Poprvé v utkání se prosadil kanonýr Tomáš Jirouš. Domácí tak odcházeli do kabin přeci jen veselejší. 

Hosté utrpěli debakl

Ve druhém poločase dlouho nic nenasvědčovalo tomu, že by se měla strhnout nějaká kanonáda domácích, do šedesáté minuty hosté odolávali úspěšně tlaku domácích. Vše se ale změnilo od 63. minuty, kdy nejdříve se prosadil domácí Tomáš Rais a následně si vstřelil vlastní branku hostující Michal Šimůnek - 4:1 pro domácí. Za tohoto stavu hosté rezignovali a domácí z toho začali těžit. V 79. minutě se podruhé v utkání prosadil Tomáš Jirouš, o minutu později přidal další branku domácích Vojtěch Pivec - 6:1 pro domácí. Aby toho nebylo pro hosty málo, přidal další branku domácí Tomáš Rybín a celý debakl uzavřel svým hattrickem v utkání Tomáš Jirouš. Hrubý Jeseník celkově vyhrál 8:1. 



Ohlasy k zápasu



Vestec
Ivo Ryšavý (brankář): První poločas vypadal z naší strany dobře, ale druhý poločas byl tragédie. Soupeř si s námi dělal, co chtěl. Nechali jsme je střílet jak na tréninku, a tomu odpovídá i výsledek. Bylo i znát, že nám chybělo nějakých šest lidí, kteří hrají pravidelně v základu.



Sestavy


Hrubý Jeseník B
J. Hájek [-] - J. Jeník [-] (46. V. Pivec [-] ) , M. Kurka [-] (46. Š. Šona [-] ) , J. Jeník [-] , R. Stránský [-] - O. Kroh [-] , T. Jirouš [-] , T. Rais [-] , Z. Jirouš [-] - P. Línek [-] , M. Kolarovský [-] (46. M. Lejnar [-] )

Vestec
I. Ryšavý [-] - J. Antoš [-] , Š. Novák [-] , J. Vošický [-] , L. Barták [-] , J. Bureš [-] , P. Sedláček [-] , M. Šimůnek [-] , O. Antoš [-] (60. M. Málek [-] ) , D. Kadlec [-] , M. Antoš [-]

ŽK: 11. J. Antoš .
Místo: Hrubý Jeseník. Počet diváků: 31. Rozhodčí: Houžvička Jiří - FRCEK Josef (N), MOCEK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.