Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

7:1
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Souboj o 1. místo skončil debaklem


Branky


18. F. Boháč , 28. J. Brandejs , 57. J. Brandejs , 61. T. Přikryl , 76. D. Jireš , 80. J. Brandejs , 86. F. Antal (vl.) - 70. D. Forejtek
4

Častolovice zůstávají na 1. místě. Jan Brandejs vstřelil hattrick a výrazně pomohl k demolici Dobrušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z pomalého rozjezdu se domácí probrali lépe

Úvodní dvaceti minutovka rozhodně neodpovídala souboji o první místo. Oběma týmům chyběl pohyb a bylo tam příliš mnoho nepřesností. Ze začátku hostující Jan Zrzavý nabídl přihrávku do malého vápna, ale Patrik Linhart na ni nedosáhl. V 18 minutě se na to již stoper Filip Boháč nemohl dívat, vyvezl míč z vlastní půle a po narážečce s Janem Brandejsem se dostal až do vápna, odkud na přední tyči propálil Davida Paga 1:0. O 10 minut později domácí využili rychlého protiútoku po standardce, kdy Jan Brandejs sklepl Maximovi Štěpánkovi, který mu míč poslal za obranu a domácí útočník tváří v tvář gólmanovi nezaváhal, bylo to 2:0. Po rohovém kopu domácích šli Častolovice opět do rychlého protiútoku 2 na 1, který spálili. Do konce poločasu si ještě vytvořili 2 až 3 šance, které však proměnit nedokázali.

Častolovice přidali na otáčkách ve 2. poločase

V 57. minutě vysunul Tomáš Přikryl Matyáše Jirsu, ten si poradil s obráncem a předložil Janu Brandejsovi, který pohodlně zvýšil na 3:0. V 61. minutě si našel míč ve vápně Jan Brandejs, navedl si to na centr, který posadil na hlavu Tomáše Přikryla a ten zvýšil na 4:0. V 70. minutě se zaradovali i hosté, povedenou standardkou zaskočili obranu, nejprve střela Vítězslava Malého skončila na břevně, následnou dorážku pod dohledem stojící obrany doklepl Dominik Forejtek do sítě a snížil na 4:1. V 76. minutě vymyslel střídající Štěpán Rojek ulici na Lukáše Hojného, který přihrál Dominiku Jirešovi před prázdnou bránu – 5:1. V 80.minutě poslal Lukáš Krupka ulici na Jana Brandejse, který se opět nemýlil a dovršil hattrick – 6:1. V 86. minutě vyslal Štěpán Rojek Jana Brandejse, bránící Filip Antal se snažil míč odkopnout, nicméně dal velkou razanci a přehodil téměř z půlky vlastního gólmana 7:1. 

Sestavy


AFK Častolovice
A. Jedlička [-] - F. Boháč [-] , T. Přikryl [-] (60. Š. Rojek [-] ) , O. Šupler [-] , J. Brandejs [-] , M. Šreibr [-] (46. L. Hojný [-] ) , M. Štěpánek [-] (68. D. Jireš [-] ) , F. Šimerda [-] , M. Jirsa [-] (71. M. Beneš [-] ) , M. Izák [-] , L. Krupka [-]

SK Dobruška B
D. Pago [-] - T. Týfa [-] , V. Malý [-] , V. Ludvík [-] , P. Linhart [-] , D. Krajňák [-] (56. E. Fiala [-] ) , L. Syrovátko [-] , J. Zrzavý [-] (68. D. Forejtek [-] ) , T. Zilvar [-] , F. Antal [-] , L. Prostředník [-] (46. D. Zrzavý [-] )

ŽK: 45. L. Syrovátko , 67. E. Fiala .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: NOSEK Martin - MACHAČ Libor, NOSEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů