2:1
(0:0)
70. M. Šrom
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Souboj z horních příček dopadl lépe pro rezervu Dobrušky


Branky


52. T. Týfa , 64. M. Jirásek - 70. M. Šrom
4

V Dobrušce se odehrál zápas o 2. místo, který ovládla Dobruška a posunula se před soupeře z Vamberka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový první poločas

Na úvod zápasu domácí zatlačili a vytvořili si tlak po rohových kopech, po jednom z nich střílel Lukáš Prostředník, ale jeho ránu hosté vyrazili z brankové čáry. Následně se hrálo nahoru a dolu, ale branku se ani jednomu týmu vstřelit nepodařilo.

Tlak Dobrušky přinesl ovoce

Domácí na Vamberk sedli a už v 52. minutě se po trojúhelníku MalýLinhart - Týfa se radoval poslední zmíněný. V 64. minutě se domácí prosadili znovu, Milan Jirásek se ujal přímého kopu ze 25 metrů a přes zeď uklidil balon k tyči. O 6 minut později snížil na 2:1 hostující kapitán Michal Šrom, který využil dlouhý výkop z vlastní půlky. Následně po přihrávce Patrika Linharta se objevil Tobiáš Týfa sám před brankářem Jaroslavem Klofandou, ten svou šanci zahodil a trefil brankáře. Poté se vyzdvihl Jaroslav Klofanda, který chytil hlavičku Milana Jiráska z malého vápna. V 84. minutě mohl srovnat Michal Šrom, jenže jeho střelu do šibenice vyrazil David Pago na roh. Na Závěr utkaní si Vamberk vytvořil tlak, ze kterého byl pouze break, který Vít Ludvík trefil brankáře hostů.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška B
Martin Eimann - trenér: “První poločas byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách. V druhém poločase se nám jako prvnímu podařilo vstřelit branku z přízemní střele k tyči z hranice vápna. Druhou branku přidal Jirásek z přímého volného kopu. Posledních 25 min nás soupeř zatlačil a snížil na rozdíl jedné branky. Jenom díky dnes skvěle chytajícímu našemu brankáři se nám jednobrankový náskok podařil udržet. Děkuji všem za odmakaný zápas!”

TJ Baník Vamberk
Marcel Olšanský - trenér: “Dnešní zápas nám nevyšel výsledkově.Dá se říci, že vyhrálo šťastnější mužstvo, které dostalo míč do sítě o jednou více než soupeř a tak výhra a body zůstávají v Dobrušce.”

Sestavy


SK Dobruška B
D. Pago [-] - F. Antal [-] , T. Týfa [-] , L. Prostředník [-] , V. Ludvík [-] , P. Linhart [-] , L. Syrovátko [-] (46. O. Bílek [-] ) , M. Jirásek [-] , J. Zrzavý [-] (46. D. Zrzavý [-] ) , T. Zilvar [-] (65. J. Hubáček [-] ) , V. Malý [-]

TJ Baník Vamberk
J. Klofanda [-] - R. Pazderník [-] , P. Šimeček [-] , M. Šrom [-] , M. Soběslav [-] , R. Samek [-] , L. Fujdiak [-] , J. Kotýza [-] (64. D. Cit [-] ) , R. Štěpánek [-] , M. Malý [-] , T. Hájek [-]

ŽK: 53. P. Linhart .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jedlinský Miroslav - SÜNDERMANN Matyáš, ZILVAR Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích