4:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:1
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Albrechtice si připisují další 3 body


Branky


4

Výhra Albrechtic znamená, že Černíkovice zůstávají bez bodu i po 4. kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím

Ve 22. minutě Albrechtice skórovali poté, co Ruslan Korol nezakončil slibnou šanci a po ztrátě balonu a hosty po rychlém brejku potrestal David Ungrád. Ve 29. minutě se po rohovém kopu domácí vstřelili druhou branku Pavel Zeman, který stál osamocený na malém vápně. Do šatny se šlo za stavu 2:0.

Lukáš Bartoš se ve druhém poločase prosadil dvakrát

Do druhého poločasu hosté provedli změny na jednotlivých postech a projevilo se to na hře. V 52. minutě domácí zahrávali rohový kop a i za pomoci větrného poryvu se trefil Lukáš Bartoš a domácí šli do třígólového vedení. Ve druhém poločase se hra Černíkovic zlepšila, ale vytvořené šance neproměnili. v 79 minutě se po nedůrazu hostů se opět radoval domácí Lukáš Bartoš a zvýšil na 4:0. V závěru už jen koriguje hostující David Šabata na 4:1.

Sestavy


SK Albrechtice nad Orlicí
M. Králík [-] - M. Sychra [-] , L. Bartoš [-] , M. Barták [-] , L. Velíšek [-] - M. Sychra [-] (46. F. Králík [-] ) , P. Klamík [-] (80. F. Kulička [-] ) , P. Zeman [-] , M. Brzokoupil [-] - D. Ungrád [-] (67. J. Jaroš [-] ) , M. Blecha [-] (46. M. Kařízek [-] ) -

TJ Sokol Černíkovice
D. Holoubek [-] - M. Kašpar [-] (67. M. Vašata [-] ) , O. Zubchenko [-] , P. Víteček [-] (80. J. Vašátko [-] ) , R. Korol [-] , S. Pohl [-] , M. Vašata [-] , R. Mondík [-] , M. Novotný [-] (67. N. Dostál [-] ) , J. Hillerbrand [-] , J. Kalous [-] (80. D. Šabata [-] )

ŽK: 41. M. Blecha - 26. R. Mondík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: MACHAČ Libor - SÜNDERMANN Matyáš, ZILVAR Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích