2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:0
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Častolovice porazili oslabený Zdelov


Branky


4

Domácí Častolovice se výhrou nad starým nováčkem soutěže posunuli na první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominantní první poločas domácích

Hned v úvodu utkání Častolovice nabídnuli šanci soupeři, který postupoval sám na bránu, ale obrana společně s Adamem Jedličkou si s tím však znamenitě poradila. Poté už byla hra v režii domácích a bylo jen otázkou času, kdy se začnou dostávat do šancí. O pár minut později postupoval sám Jan Brandejs, kličku ve vápně si však dal příliš dlouhou a míč sebral gólman hostí Jiří Kozel. Ve 13.minutě se proháčkoval středem hřiště Tomáš Přikryl, ten posunul na Jana Brandejse, kterého Jiří Kozel opět vychytal, odražený míč však vybojoval Michal Beneš, který předložil před prázdnou bránu Dominiku Jirešovi a ten se nemýlil, 1:0 pro domácí. Častolovice šli do vedení 1:0. Do konce poločasu si domácí vytvořili ještě 2 vyložené šance, ale Tomáš Přikryl ani Jan Brandejs své 100% šance nevyužili. 

Častolovice kontrolovali i druhou půli

Ve druhém poločase se obrázek hry příliš nezměnil a stále Častolovice tlačili soupeře. V 57.minutě se odražený roh vrátil k Janu Brandejsovi, který ve vápně našel Tomáše Přikryla a ten hlavou nedal hostujícímu golmanovi šanci a zvýšil na 2:0. O pár minut později pláchl po lajně Michael Šreibr, toho však zase vychytal Jiří Kozel. Do konce zápasu to měli domácí pod kontrolou sami si vytvářeli brankové příležitosti, však žádnou nedokázali přetavit v branku.



Ohlasy k zápasu


AFK Častolovice
Tomáš Přikryl - asistent trenéra: "V úvodu zápasu jsme po naší chybě pustili Zdelov do ojedinělé šance, kterou zahodili. Po celý zápas jsme byli lepším týmem a ze 6 vyložených šancí jsme proměnili pouze 2. Zasloužené 3 body, ale do dalších zápasů je třeba zlepšit koncovku."

FC Zdelov 1963
Miloš Zeman - trenér: "K zápasu s Častolovicím jsme nastoupili bez čtyř hráčů ze základní sestavy. Zápas byl zcela v režii domácích a kromě jedné šance ze začátku zápasu jsme si více gólových šancí nevytvořili. Zasloužená prohra, kterou můžeme ve středu proti stejnému soupeři v poháru odčinit. Jediný, kdo podal nadstandardní výkon byl brankář Jirka Kozel, díky kterému bylo skóre "jen" 2:0."

Sestavy


AFK Častolovice
A. Jedlička [-] - D. Jireš [-] (46. O. Šupler [-] ) , M. Beneš [-] (70. M. Dirlam [-] ) , T. Přikryl [-] , J. Brandejs [-] , M. Šreibr [-] , M. Štěpánek [-] , F. Šimerda [-] , M. Jirsa [-] (70. L. Hojný [-] ) , L. Krupka [-] , M. Izák [-]

FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - M. Maňas [-] , M. Bulavcsjak [-] (52. J. Kuchař [-] ) , K. Vašátko [-] , K. Vrbata [-] , T. Forejtek [-] , M. Kozel [-] (71. T. Hurdálek [-] ) , P. Bažo [-] , V. Kapucián [-] , J. Vrána [-] (52. D. Komárek [-] ) , L. Kapucián [-]

ŽK: 29. M. Šreibr , 53. T. Přikryl - 68. K. Vašátko , 88. J. Kuchař .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jedlinský Miroslav - MERBS Rudolf, BENEŠ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích