5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

5:0
(3:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: TJ Baník Rychvald - SK Slavoj Petřvald


Branky


6

A jak se utkání vyvíjelo? To najdete v reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už do poločasu

Domácí tým vstoupil do zápasu sebevědomě a už v 1. minutě šokoval hosty rychlým gólem. René Macko využil zaváhání obrany Petřvaldu, utekl sám na brankáře a přesně zakončil. Baník se tímto gólem dostal na koně a pokračoval v aktivní hře. V 9. minutě Baník znovu udeřil, když Michal Šindler pohotovou střelou zvýšil na 2:0. Tento rychlý dvougólový náskok dodal domácím hráčům klid a sebevědomí.

 

O pár minut později měl Macko další šanci, když se opět ocitl sám před brankářem, ale tentokrát jeho pokus zůstal nevyužit. Ve 20. minutě hosté zahrozili, když po zmatku v obraně Baníku získali rohový kop, ale nedokázali ho proměnit.

 

Následně v 24. minutě Jakub Sittek z pravé strany vypálil ostrou střelu, která otestovala brankáře Petřvaldu, ale gól z toho nebyl. Hosté se snažili odpovědět v 34. minutě, když jejich pokus jen těsně minul branku domácích. Baník však znovu tlačil, a po dalším úniku Sitteka přišel ve 38. minutě další neproměněný pokus od Macka, který trefil horní síť branky.

 

V závěru prvního poločasu se Baník dočkal třetího gólu. Ve 45. minutě Josef Foltyn precizně proměnil přímý kop a zajistil domácím pohodlné vedení 3:0 do přestávky.

 

 

 

Navýšení náskoku

Druhý poločas začal v podobném tempu jako ten první. Baník v 52. minutě zahrával několik rohových kopů, z nichž jeden skončil nastřelenou tyčí. Šance se kupily i nadále, ale brankář Petřvaldu se několikrát vyznamenal, zejména při pokusu Michala Šindlera ve 53. minutě, který napálil míč přímo do něj.

 

Domácí však neustávali v tlaku a v 60. minutě přidal svůj druhý gól René Macko, když znovu proklouzl obranou hostí a zvýšil na 4:0. Petřvald už v této fázi zápasu působil odevzdaně a Baník kontroloval hru. V 78. minutě se Marek Cichoň znovu pokusil překvapit soupeřova brankáře, ale ten jeho střelu vyrazil. Nicméně v 84. minutě Cichoň skvěle přihrál Radovanu Riškovi, který zakončil a uzavřel skóre na konečných 5:0.

 

Autor: Vladimír Tvardek



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rychvald
Hlavní trenér: „Byl to dobrý zápas, drželi jsme balón a soupeře jsme do ničeho nepustili. Konečně jsme hráli fotbal, jaký chceme, a to se projevilo i na výsledku. Sittek Jakub podal vynikající výkon na pravé straně, ale pochvalu zaslouží celý tým, včetně obrany, která udržela čisté konto. Tři body jsou pro nás zcela zasloužené.“


Sestavy


TJ Baník Rychvald
L. Baráni [-] - R. Gorniak [-] , J. Sollich [-] , J. Foltyn [-] (65. R. Riška [-] ) , M. Samlik [-] , R. Macko [-] , J. Sittek [-] (67. M. Cichoň [-] ) , L. Pluta [-] , P. Petr [-] (63. T. Prachař [-] ) , M. Šindler [-] , J. Vondrák [-]

SK Slavoj Petřvald
D. Sliwka [-] - S. Kostka [-] , D. Lach [-] , D. Sliwka [-] , M. Vachtarčík [-] , P. Trnka [-] , P. Nemeth [-] , J. Čevela [-] , J. Vanečko [-] (68. J. Podeszwa [-] ) , Š. Levanský [-] (55. K. Nguyen [-] ) , J. Novák [-]

ŽK: 6. J. Sittek - 30. P. Nemeth , 32. D. Sliwka .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: PTÁČEK Tomáš - JUREK Jakub, PENSIMUS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej König

Expert:
Tip experta: výhra domácích

Rychvald našel náhradu za Kuruštu, zatím jim to padá, tipuju 3:1

Ondřej König

Expert:
Tip experta: výhra domácích

Rychvald našel náhradu za Kuruštu, zatím jim to padá, tipuju 3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 TJ Lokomotiva Louky 5 24:5 12
2 TJ Baník Rychvald 5 23:5 12
3 FC Horní Bludovice 5 17:6 12
4 TJ Gascontrol Havířov 5 10:3 12
5 TJ Slovan Havířov 5 15:9 12

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 René Macko 11
2 Michal Mikulec 8
3 Josef Foltyn 5
4 Daniel Bélai 5
5 David Horniak 4

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Vladimír Kux 17 70,8% 1
2 Milan Zagóra 16 66,7% 0
3 Jiří Klik 15 62,5% 0
4 Venca Likeš 14 58,3% 0
5 Oldřich Kajser 12 66,7% 0

Zobrazit celou tabulku