Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

5:1
(2:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

H. Bludovice stále stoprocentní


8

O víkendu se utkaly týmy z opačného konce tabulky, výhra dokonce posunula Bludovice na první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekané vedení Bohumína

Začátek zápasu patřil Bludovicím, podařilo se jim dostat do dvou dobrých příležitostí, obě však zahodily. A tak hosté z Bohumína trestali, dlouhý míč propadl za obranu, tam se k němu dostal Zakuťanský a poslal svůj tým do vedení. Pro domácí to byla pořádná sprcha, a tak jim chvíli trvalo, než se do zápasu vrátili. Zanedlouho už ovšem bylo otočeno, a to zásluhou Poskiera, který se postaral o oba zásahy. Po zbytek poločasu pak byli domácí lepší, jenže neproměňovali obrovské množství šancí. Na druhou stranu Bohumín ohrožoval domácí branku po dlouhých nákopech a standartních situacích, ale ani to ke gólu nevedlo.

Navyšování náskoku

Domácí chtěli ve druhém poločase zlomit odpor hostů, a to se jim podařilo hodně rychle, hned po pěti minutách hry zvyšoval na 3:1 Frederik Volný. Trenér Bludovic do hry poslal rychlostní hráče, kterým hosté nestačili a začali postupně fyzicky odpadat, což vedlo k dalším brankám domácích. Po pár zahozených tutovkách se v 77. minutě domácí prosadili, střelcem byl David Polášek. Konečný výsledek zápasu pak stanovil na 5:1 Mikulec.



Ohlasy k zápasu


FC Horní Bludovice
Trenér Radek Zábranský: „Začátek zápasu vypadal z naší strany hodně vlažně a i přes dvě šance mě připadalo, že kluci trochu soupeře podcenili a mysleli si, že vítězství přijde, tak nějak automaticky a samo. Hned v úvodu jsme však dostali facku. Soupeř po nakopnutém míči skóroval a kluci, byli chvíli opaření. To, co však nedáme, je nepochopitelné!!! Kolik tutovek jsme si poté vypracovali, ale nic neskončilo v bráně. Naštěstí jsme díky zlepšenému pohybu a zásluhou Denise zápas během 15 minut otočili a to rozhodlo. Druhá půle byla z naší strany lepší, a nakonec jsme vstřelili další tři branky, a zápas s přehledem dovedli do vítězného konce. Stále nás však trápí některé zbytečné chyby, na kterých budeme pracovat. Každopádně klukům s Filipem děkujeme. Otočili zápas a pokud by využili další své šance, mohl se výsledek blížit k dvojcifernému číslu. Příští neděli hrajeme doma s Rychvaldem, což už bude daleko jiný soupeř. Děkujeme všem fanouškům za podporu a přízeň“


Sestavy


FC Horní Bludovice
M. Ryszka [-] - M. Zika [-] , P. Przywara [-] , M. Schindler [-] (46. D. Polášek [-] ) - F. Volný [-] , D. Dorozlo [-] (46. T. Tyrlik [-] ) , M. Mikulec [-] , R. Zika [-] - E. Béreš [-] (69. J. Dolák [-] ) - D. Poskier [-] (76. L. Dvořák [-] ) , F. Slivka [-] (69. Š. Mrozek [-] )

TJ Viktorie Bohumín
T. Olah [-] - J. Zakuťanský [-] , M. Holub [-] (70. D. Růžička [-] ) , L. Gyürki [-] , L. Džuga [-] , J. Kusin [-] , V. Branný [-] , R. Witásek [-] , M. Shtanko [-] , M. Bondarenko [-] , K. Bajda [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: VALIŠ Pavel - MBAYE Issa, STEJSKAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej König

Expert: Jan Pomykacz
Tip experta: výhra domácích

Bohumínu se nedaří, forma je na straně Bludovic

Ondřej König

Expert: Jan Pomykacz
Tip experta: výhra domácích

Bohumínu se nedaří, forma je na straně Bludovic

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 TJ Lokomotiva Louky 5 24:5 12
2 TJ Baník Rychvald 5 23:5 12
3 FC Horní Bludovice 5 17:6 12
4 TJ Gascontrol Havířov 5 10:3 12
5 TJ Slovan Havířov 5 15:9 12

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 René Macko 11
2 Michal Mikulec 8
3 Josef Foltyn 5
4 Daniel Bélai 5
5 Radek Červený 4

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Vladimír Kux 17 70,8% 1
2 Milan Zagóra 16 66,7% 0
3 Jiří Klik 15 62,5% 0
4 Venca Likeš 14 58,3% 0
5 Oldřich Kajser 12 66,7% 0

Zobrazit celou tabulku