Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

8:0
(3:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Louky deklasovaly Doubravu


Branky


8

Výsledek vyznívá jednoznačně, vysoká výhra se však nerodila hladce. Doubrava odolávála půl hodiny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené šance

Domácí byli od začáku jasně lepší, ale brzdilo je zahazování šancí. Nejvíc jich měl na svědomí Červený. Ten mohl otevřít skóre už ve druhé minutě, kdy se řítil sám na bránu, se zakončením však příliš váhal a tak ho doběhl hostující obránce. Do další šance ho dostal pěknou přihrávkou Glac, Červený přesprintoval hostujícího obránce, ale zakončil vedle. O chvíli později poslal Pawlas opět do úniku Červéného, ten se s haluzem zbavil bránícího hráče, zakončení však hrubě podcenil a ani netrefil bránu. Mezitím v gólovkach selhali i K. Bélai s Glacem. Zlom přinesla občerstvovací přestávka. Po ní svou střeleckou smůlu konečně přetrhl již několikrat zmiňovaný Červený, když se ve vápně prosadil po přihrávce Mitury. Druhý gól přidal D. Bélai, jej do úniku vyslal Pawlas. Do ojedinělé šance se dostali domácí, střelu Ciny musel likvidovat Němeček. Skvěle hrajícímu Pawlasovi dnes přihravky lepily, svou další průnikovkou nabídl šanci Červenému, ten předložil míč Piechovi, který doklepával do prázdné. Pawlas po asistencích mohl přidat i gól, jenže jeho střela letěla vedle. 

Jeden gól za druhým

V 54. minutě si Červený připsal asistenci, propíchl míč na unikajícího D. Bélaie, který si položil hostujícího gólmana Lincera a  podruhé se prosadil. O chvíli později si gólmana vykoupali i Koschny s Červeným, druhý zmiňovaný doklepával do prázdné. Následně D. Bélai zklepl aut zpatky házejicímu Koschnemu, a ten z dálky prostřelil Lincera - 6:0. Téměř okamžitě po rozehrání zkompletoval D. Bélai po nahrávce Hekeleho ranou z 30 metrů hattrick. Hekele D. Bélaiovi připravil i neskutečný 4. gol! V 75. minutě zatočil míč z rohu šestnáctky na zadní tyč a uzavřel tak skóre zápasu na konečných 8:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Louky
Trenér Bizoň: Dnešní výhra se i přes vysoký výsledek nerodila lehce. Prvních 25 min. po spálených šancích jsme byli nepřesní, zbrklí, nervózní a všude pozdě. Po občerstvovací pauze jsme na hřišti začli dominovat a kromě jedné střely soupeř nic neměl. Druhý poločas už byl v naší plné režii a otázkou zůstávalo, kolik gólů přidáme. Pochvalu zaslouží vsichni, ale kdybych měl někoho vyzdvihnout, tak Danka Bélaie (4 góly) a Danka Pawlase."


Sestavy


TJ Lokomotiva Louky
P. Němeček [-] - J. Mitura [-] , P. Hekele [-] , D. Pawlas [-] , P. Hanák [-] - D. Bélai [-] , K. Bélai [-] (55. M. Petřkovský [-] ) , R. Červený [-] (67. R. Heinisch [-] ) , M. Koschny [-] (74. J. Bizoň [-] ) , D. Piecha [-] (67. P. Gír [-] ) - M. Glac [-] (55. J. Mráček [-] )

Baník OKD Doubrava
T. Lincer [-] - D. Ženíšek [-] , V. Gajda [-] , M. Lipták [-] (67. . Pokorný [-] ) , F. Volný [-] , P. Cina [-] (70. L. Homolík [-] ) , P. Bambuch [-] (63. M. Balážik [-] ) , M. Fober [-] (70. A. Kvapil [-] ) , K. Antal [-] , M. Kučera [-] , . Kandráč [-] (63. T. Bielan [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kaloč Radim - JANÁK Daniel, GANAJ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej König

Expert: Jan Pomykacz
Tip experta: výhra domácích

Louky jsou jasným favoritem

Ondřej König

Expert: Jan Pomykacz
Tip experta: výhra domácích

Louky jsou jasným favoritem

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 TJ Lokomotiva Louky 5 24:5 12
2 TJ Baník Rychvald 5 23:5 12
3 FC Horní Bludovice 5 17:6 12
4 TJ Gascontrol Havířov 5 10:3 12
5 TJ Slovan Havířov 5 15:9 12

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 René Macko 11
2 Michal Mikulec 8
3 Daniel Bélai 5
4 Josef Foltyn 5
5 David Horniak 4

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Vladimír Kux 17 70,8% 1
2 Milan Zagóra 16 66,7% 0
3 Jiří Klik 15 62,5% 0
4 Venca Likeš 14 58,3% 0
5 Oldřich Kajser 12 66,7% 0

Zobrazit celou tabulku