0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:2
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Věřňovice oproti loňsku odehráli se Slovanem lepší zápas, na body to však nestačilo


Branky


9

Loňská bilance proti Slovanu z pohledu Věřňovic nevypadá vůbec dobře, jejich "dvojzápas" skončil 9:0. Jak už zmíněné skóre napovídá, Slovan si s Věřňovicemi poradil i tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Premiérový střelec

Výkony hráčům znepříjemňovalo tropické počasí, ale na druhou stranu trávník byl připraven na jedničku. Domácí se už od začátku zatáhli na vlastní polovinu a čekali, co soupeř vymyslí. Jako první brankáře Věřňovic Kulu prověřil Puczok, s jeho střelou doprostřed brány si hladce poradil. Do šance se dostal i hráč minulého kola Horniak, jeden z domácích obránců však obětavým skluzem jeho střelu zneškodnil. Branka, která visela ve vzduchu, přišla až ve 34. minutě, to Sedlák našel v dobré pozici Puczoka, ten si míč připravil na zakončení a poslal Slovan do vedení - 0:1. Hosté chtěli jít do kabin z větším náskokem, v poslední desetiminutovce se však podruhé neprosadili. 

Střídání oživila hru

Hned z kraje druhé půle vyzkoušel pozornost Kuly střídající D.Pittner, ten však jeho ránu stačil vyrazit. O chvíli později si Sedlák po asistenci mohl připsat i gól, mířil však vedle. Z aktivity Slovanu pramenily fauly Věřňovic, jeden z přímých kopů zahrával Horniak, ale Kula se opět zaskvěl a udržel naděje domácích. Na druhé straně podržel svůj tým i Laurenčík, který hasil chybu v hostující obraně. Síly v horku rychle ubývali, a tak kolem 70. minuty sáhli oba trenéři k několika změnám. A právě střídající hráči zápas v 83. minutě definitivně rozhodli, hostující Mejta vybídl Teplanského a ten z první poslal skákající míč do sítě - 0:2. Závěr zápasu se pouze dohrál, domácí si tak budou muset na první body ještě počkat.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Havířov
Vedoucí mužstva Milan Slováček: "Zápas začal dobře vypracovali jsme si pár šanci a byla jen otázka času, kdy dáme první gól. Zápas doprovázelo obrovské teplo, ale naši hráči se s tím vypořádali bravurně narozdíl od soupeře, který se už po 20 minutách modlil, ať už je poločas a tak jsme ve 34. minutě udeřili po krásné přihrávce Sedláka, kdy se uvolnil mladý Puczok a nájezd sám na gólmana s přehledem proměnil. Do konce poločasu se nám už nepodařilo překonat dobře chytajícího gólmana domácích a tak jsme šli do kabin za vedení 0:1. V kabině jsme si řekli, že domácí budou běhat a my hrát s míčem na kopačkách, ale bohužel jsme se trochu přizpůsobili soupeři a hráli vzduchem, kdy skončil fotbal a bylo to spíše o soubojích a vytrvalosti. Makonec se nám podařila střídání, kdy druhý gól přidal Teplanský a rozhodl tak o vítězství. Chtěl bych poděkovat týmu jak to odmakali a nenechali mě v tom, My jsme Slovan!"

Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
D. Kula [-] - J. Renta [-] , P. Parčí [-] , M. Púček [-] (71. T. Tobola [-] ) , D. Kaša [-] , M. Čopík [-] , T. Kantor [-] , P. Makovec [-] , L. Kantor [-] , M. Ševčík [-] , V. Vodák [-] (49. J. Rajnoch [-] )

TJ Slovan Havířov
G. Laurenčík [-] - M. Zagóra [-] , O. Pastrňák [-] (77. R. Teplanský [-] ) , D. Puczok [-] (85. O. Maslov [-] ) , M. Cavalcante [-] (85. J. Doubek [-] ) , M. Klimek [-] , J. Režňák [-] , A. Pittner [-] (46. D. Pittner [-] ) , T. Poncza [-] , D. Horniak [-] , M. Sedlák [-] (70. J. Mejta [-] )

ŽK: 11. M. Čopík , 12. D. Kaša , 90. T. Kantor - 39. O. Pastrňák , 41. A. Pittner , 89. M. Zagóra .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: JONSZTA David - MBAYE Issa, STEJSKAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ondřej König

Expert: David Horniak
Tip experta: výhra hostů

Povinné tři body pro nás

Ondřej König

Expert: David Horniak
Tip experta: výhra hostů

Povinné tři body pro nás

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 TJ Lokomotiva Louky 5 24:5 12
2 TJ Baník Rychvald 5 23:5 12
3 FC Horní Bludovice 5 17:6 12
4 TJ Gascontrol Havířov 5 10:3 12
5 TJ Slovan Havířov 5 15:9 12

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 René Macko 11
2 Michal Mikulec 8
3 Josef Foltyn 5
4 Daniel Bélai 5
5 Radek Červený 4

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Vladimír Kux 17 70,8% 1
2 Milan Zagóra 16 66,7% 0
3 Jiří Klik 15 62,5% 0
4 Venca Likeš 14 58,3% 0
5 Oldřich Kajser 12 66,7% 0

Zobrazit celou tabulku