2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Slovan zvládl otočit zápas s MFK Havířov "B"


Branky


6

V sobotu se okresem prohnal liják, ostatní zápasy byly odloženy, takže se veškerá pozornost upřela na havířovské derby mezi Slovanem a béčkem MFK Havířov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počasí fotbalu nepřálo

Přívalový déšt značně ztížil podmínky pro fotbal, možná proto zkusili hosté taktiku na brejky, kdy čekali zatažení na obranné polovině a doufali v rychlý únik. A tak není překvapením, že první vážnou gólovou příležitost si vypracoval Slovan, hlavičku Pasrtňáka v jasné pozici však skvělým zákrokem zlikvidoval Palosz. Zanedlouho se po centru Krzyžánka dostal k nadějné hlavičce opět Pastrňák, ale hostující brankář ho znovu vychytal. Při svém premiérovém startu se mohl prosadit Puczok, brankáře sice překonal, ale oheň uhasil výborným obranným zákrokem jeden z obránců. Do ojedinělé šance se dostali i hosté z Prostřední Suché, střela Pomykacze původně neměla gólové parametry, ale teč Pastrňáka změnila její trajektorii a brankář Laurenčík zůstal bezmocný. Na sklonku prvního poločasu měl šanci na vyrovnání Horniak, proti byl ovšem dnes, spíš jako vždy, skvěle chytající Palosz. Hosté tak po poločase odcházeli do kabin za nadějného stavu.

Pomykacz nezvládl klíčový moment

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, změnilo se však skóre, a to hned po deseti minutách. To napřáhl ze střední vzdálenosti Pastrňák a tentokrát už Palosz na střelu letící do šibenice nedosáhl - 1:1. O chvíli později mohlo být už otočeno, jenže Horniak v šanci, kterou mu nádhernou přihrávkou připravil Poncza, selhal. Tlak domácích pokračoval, vyrovnané skóre zůstalo díky dalšímu zákroku Palosze, na němž si tentokrát vylámal zuby Pittner. V 72. mintě už se domácí mohli radovat, Horniak totiž prolomil svou střeleckou smůlu, místo klasického zakončení zvolil kličku a nasledně uklidil míč do brány za již ležícího brankáře hostů. Po obdržené brance hosté "zapli" a tlačili se za vyrovnáním, nejblíže k němu byl Pomykacz, ten bohužel pro hosty zakončení do prázdné brány podcenil a nechal tak vyniknout Pastrňáka, který reflexivním zákrokem zastoupil Laurenčíka. Konec zápasu už si domácí pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Havířov
Reportér Slovanu Havířov: Přijelo nevyzpytatelné "béčko" MFK Havířova a muže nečekalo nic lehkého. Celé utkání doprovázela průtrž mračen a bouřka a to fotbalu na kráse moc nepřidalo. Nakonec však důležitá výhra v derby a první 3 body do tabulky zůstavají doma!


Sestavy


TJ Slovan Havířov
G. Laurenčík [-] - M. Cavalcante [-] , O. Pastrňák [-] , R. Krzyžánek [-] , A. Pittner [-] , J. Režňák [-] , P. Boudný [-] , T. Poncza [-] (87. M. Turek [-] ) , D. Horniak [-] , M. Zagóra [-] , D. Puczok [-] (54. M. Světlík [-] )

MFK Havířov B
S. Palosz [-] - A. Borovec [-] , K. Orel [-] (72. D. Soukop [-] ) , M. Bystroň [-] (65. J. Nohel [-] ) , F. Byčkov [-] , T. Grigerek [-] , J. Foldyna [-] , M. Volný [-] , J. Pomykacz [-] , J. Jakubec [-] , M. Čipel [-]

ŽK: 78. R. Teplanský - 71. K. Orel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KYPÚS Jaroslav - SÝKORA Pavel, DOUBEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 TJ Lokomotiva Louky 5 24:5 12
2 TJ Baník Rychvald 5 23:5 12
3 FC Horní Bludovice 5 17:6 12
4 TJ Gascontrol Havířov 5 10:3 12
5 TJ Slovan Havířov 5 15:9 12

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 René Macko 11
2 Michal Mikulec 8
3 Josef Foltyn 5
4 Daniel Bélai 5
5 David Horniak 4

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Vladimír Kux 17 70,8% 1
2 Milan Zagóra 16 66,7% 0
3 Jiří Klik 15 62,5% 0
4 Venca Likeš 14 58,3% 0
5 Oldřich Kajser 12 66,7% 0

Zobrazit celou tabulku