Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

8:0
(6:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Doubrava schytala druhou osmičku po sobě, tentokrát od Rychvaldu


Branky


5. R. Macko , 21. J. Foltyn , 28. J. Foltyn , 31. M. Cichoň , 36. R. Macko , 40. J. Sollich , 53. R. Macko , 89. J. Foltyn
6

Oba týmy měly před dohrávkou na odpočinek pouze 2 dny, Doubrava to měla komplikovanější tím, že jak sobotní, tak úterní zápas hrála venku. Zato Rychvald ani jednou nikam cestovat nemusel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý poločas Rychvaldu

Lépe do zápasu vstoupili hosté z Doubravy, domácí brankář Baráni musel už ve 4. minutě zasahovat proti střelám Volného a Hogha. Po téhle krátké pasáži ovšem Rychvald zapnul a začal hostům nadělovat. Hned za minutu z rychlého protiútoku otevřel skóre Macko - 1:0. V 16. minutě prověřil Sollich ranou z dálky Lincera, ten však byl pozorný. Jenže o chvíli později už se domácí mohli radovat podruhé, Macko předložil míč Foltynovi a ten zvýšil na 2:0. Třetí gól Rychvaldu padl opět po asistenci Macka, jeho centr si našli Foltyn se Solichem, a právě druhý jmenovaný jej usměrnil do brány, ale rozhodčí se v nepřehledné situaci špatně zorientoval a gól připsal Foltynovi. Ve 31. minutě se do střelecké listiny po úniku po levé straně zapsal i Cichoň. O pět minut později naoplátku připravil Sollich střeleckou pozici Mackovi.  Souhra stejných hráčů zafungovala znovu i v opačném pořadí ve 40. minutě, a domácí tak Doubravu v prvním poločase doslova rozebrali. 

Další branky

V druhém poločase pokračovala dominance domácích, ale i hosté z Doubravy občas zahrozili, ovšem domácí brankář zůstal bezchybný. V 53. minutě Macko vycvičil hostující obranu a zkompletoval hattrick. Krátce na to hřiště opustil, a to s neuvěřitelnou bilancí 3+3!!! Po jeho střídání se hra uklidnila, v závěru pak svůj druhý, v zápise třetí, gól přidal Foltyn. 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rychvald
Trenér Zdeněk Závacký: "Dobrý výkon, jsem spokojen, konečně nula. Myslím si, že jsme to od první minuty tahali za ten správný konec. Zasloužené 3 body,"


Sestavy


TJ Baník Rychvald
L. Baráni [-] - R. Gorniak [-] , J. Sollich [-] , J. Foltyn [-] , M. Samlik [-] (55. T. Pavelka [-] ) , R. Macko [-] (55. M. Korta [-] ) , M. Cichoň [-] (46. P. Petraš [-] ) , L. Pluta [-] , R. Riška [-] , P. Petr [-] , J. Vondrák [-]

Baník OKD Doubrava
T. Lincer [-] (46. M. Boček [-] ) - D. Ženíšek [-] (31. A. Kvapil [-] ) , M. Balážik [-] (55. P. Kendzior [-] ) , V. Gajda [-] , D. Pietrasz [-] (46. . Pokorný [-] ) , M. Lipták [-] , R. Hogh [-] (64. T. Uherek [-] ) , P. Cina [-] , F. Volný [-] , K. Antal [-] , . Kandráč [-]

ŽK: 20. J. Sollich - 23. P. Cina , 40. M. Balážik , 81. . Pokorný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MBAYE Issa - JONSZTA David, KRAMNÝ Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 TJ Lokomotiva Louky 5 24:5 12
2 TJ Baník Rychvald 5 23:5 12
3 FC Horní Bludovice 5 17:6 12
4 TJ Gascontrol Havířov 5 10:3 12
5 TJ Slovan Havířov 5 15:9 12

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 René Macko 11
2 Michal Mikulec 8
3 Josef Foltyn 5
4 Daniel Bélai 5
5 Radek Červený 4

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Vladimír Kux 17 70,8% 1
2 Milan Zagóra 16 66,7% 0
3 Jiří Klik 15 62,5% 0
4 Venca Likeš 14 58,3% 0
5 Oldřich Kajser 12 66,7% 0

Zobrazit celou tabulku