1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:0
(1:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Bílovice zlomily bosonožskou obranu až ve 3. minutě nastavení


Branky


6

Bílovice, hledajíce formu, porazily v 11. kole 8. ligy mužů celek z čtvrtého místa tabulky 1:0. Gól z 93. minuty je naději, že Bílovice nastartují vítěznou šnůru.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase nerozhodně

Po deštivém pátečním odpoledni byl terén na Bílovickém hřišti podmáčen, a jeho kvalita nenabývala zrovna ideálních parametrů. Přesto vyběhli v sobotu odpoledne domácí hráči Bílovic nad Svitavou, společně s hostujícím mančaftem z Bosonoh B k dalším zápasu 8. ligy mužů. V prvním poločase převažovaly šance hostů, kteří si jich vytvořili hned několik, včetně penaltového kopu. Ten likvidoval opět výborný brankář Jan Švanda. Oba týmy, tak mohly jít do kabin spokojeni.

 

Vyústění zápasu až v samotném závěru

Bílovice už v druhé půli soupeře k mnoho šancím nepustily. Frustrace z neproměněných šancí a z boje s těžkým terénem se začala odrážet i na intenzitě obranných soubojů, a rozhodčí začal fauly trestat i karetně. Domácí obdrželi pouze 2 (všechny žluté), a hosté 6, z toho jednu červenou. Vyrovnaný druhý poločas vrcholil až v 93. minutě po nepřesné, riskantní rozehrávce brankáře Bosonoh B, Marka Konečného se míče zmocnil Sam Svoboda a poslal Bílovice nad Svitavou do vedení. To už si domácí posledních pár minut udrželi a mohli tak slavit vítězství.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bílovice nad Svitavou
Lenka Adamcová (vedoucí): “Zápas se odehrál v dobrém tempu, více ze hry měli hosté z Bosonoh. Domácí Bílovice nad Svitavou, však vycházeli z výborně organizované obrany. Výborný výkon obrany opět korunoval brankář Jan Švanda. V prvním poločase lapil penaltu a dvakrát zachraňoval balón na brankové čáře. Zápas vyústil až v samotném závěru, hosté chybovali v rozehrávce, a v nastavení druhé půle utkání rozhodl Sam Svoboda.”

FK SK Bosonohy B
Ondřej Havlík (trenér a hráč): "Příšerný terén, zakázal bych hrát na takových hřištích, takže náš technický fotbal se vůbec nedal hrát. Po prvním poločase to mohlo být klidně 0:5, neproměnili jsme penaltu a 4 tutové šance. V 93. minutě udělal náš brankář chybu a dostali jsme gól.”

Sestavy


TJ Sokol Bílovice nad Svitavou
J. Švanda [-] - M. Priessnitz [-] (46. D. Liška [-] ) , M. Šenk [-] , L. Stehlík [-] , O. Bařinka [-] , A. Kristek [-] (46. S. Samann [-] ) , Š. Malásek [-] , J. Morávek [-] , M. Krejčíř [-] , V. Tomáš [-] , F. Hrabal [-]

FK SK Bosonohy B
M. Konečný [-] - P. Táborský [-] , L. Hattoň [-] , J. Chalupský [-] , P. Hanák [-] (62. M. Komashnia [-] ) , S. Messiah [-] (82. M. Sojka [-] ) , O. Havlík [-] , V. Moldavchuk [-] (72. M. Matlas [-] ) , R. Dostálek [-] , O. Held [-] , P. Moučka [-]

ŽK: 87. S. Svoboda , 92. J. Morávek - 20. P. Moučka , 83. O. Held , 91. P. Hanák , 92. M. Komashnia . ČK: 92. P. Hanák .
Hráči zápasu: L. Stehlík , J. Švanda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: JELÍNEK David - KUCHYŇKA Zdeněk, MARINOV Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 18:29

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 15:54
Vojtěch Haminger

Expert: Daniel Pospíšil
Tip experta: výhra domácích

V Bílovicích nad Svitavou se soupeřům hraje každoročně velmi špatně, tudíž výhra domácích.

Vojtěch Haminger

Expert: Daniel Pospíšil
Tip experta: výhra domácích

V Bílovicích nad Svitavou se soupeřům hraje každoročně velmi špatně, tudíž výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích