Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:4
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Obřany dostaly doma 4 góly, nadělily jim je Soběšice B


Branky


3

Soběšice vstoupily do zápasu rychlým gólem a nenechali Obřany odpovědět a naopak přidali dokonce zápasu další 3 góly, celkové skóre sobotního šlágru 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silný vstup hostů do zápasu

Rezerva Soběšic jasně přehrála v 8. kole 8. ligy domácí Obřany, silný start a silný závěr zápasu rozhodl o vítězství v poměru 0:4. Obřany zatím stále hledají formu, 12. tým loňské sezóny zvítězil v prvním zápase jasně 1:6, od té doby ale nevyhrál jediný zápas a získal pouze 2 body za remízy. Jinak tomu nebylo ani v sobotu a Obřany zatím zůstávají na 11. místě, nutno dodat, že mají stále odehráno o jedno utkání více, než soupeři na nižších pozicích.

 

Domácí vstoupili do zápasu velmi opatrně a Soběšice toho využily už v 6. minutě když se trefil Ondřej Skalník. Obřany se snažily nepříznivý výsledek zvrátit, ale ani několik stoprocentních šancí vyrovnávací gól nepřinesly. Soběšice naopak využily standardní situaci ve 27. minutě a navýšily vedení. Trefil se Tomáš Svoboda. 

Tlak Obřan neustál ani v druhé půli

 

Obřany započaly v druhém poločase větší tlak, který jim přinesl i několik šancí, ty však domácí nevyužili. Soběšice se opět zvedly v 70. minutě a to přineslo ovoce když se v 80. minutě trefil Michael Škrášek. Na závěr přidal svoji druhou trefu ještě Ondřej Skalník a dokončil tak porážku 0:4.



Ohlasy k zápasu


SK Obřany
Václav Krejčí (kapitán): “Zápas začal z naší strany opatrně až bojácně, nechávali jsme dost prostoru soupeřově rozehrávce, ale i přesto jsme si vytvořili několik šancí, které jsme neproměnili. Soupeř hrozil zejména ze standardních situací, které měli výborné a ze kterých vstřelili druhý gól. V druhé půlce do cca 70. minuty jsme převzali iniciativu hry a vytvořili jsme si další šance, které jsme opět neproměnili a z následných protiútoků jsme inkasovali další dva góly.

FC Soběšice B
Filip Koch (brankář): “Byli jsme převážně na balónu a diktovali tempo hry. Obřany si vytvořily několik šancí a měly i pár závarů, ale nikdy to nedopadlo gólem. Jsme spokojeni s výsledkem.”

Sestavy


SK Obřany
R. Brzoň [-] - A. Staněk [-] , M. Ševčík [-] , P. Dítě [-] , E. Bonisch [-] , M. Zezula [-] (70. T. Formánek [-] ) , P. Turek [-] , V. Krejčí [-] , M. Maloň [-] , L. Maněk [-] , T. Duchoň [-]

FC Soběšice B
F. Koch [-] - M. Junek [-] , P. Pelant [-] , V. Vacula [-] (78. V. Vopravil [-] ) , L. Vyklický [-] - F. Vraštil [-] , D. Hrdlička [-] (46. A. Štalmach [-] ) , O. Skalník [-] , O. Meluzín [-] , M. Škrášek [-] - T. Svoboda [-] (67. M. Pitrun [-] ) -

ŽK: 18. V. Krejčí , 80. R. Brzoň , 88. T. Duchoň - 54. V. Vacula , 58. L. Vyklický .
Hráči zápasu: T. Duchoň - M. Junek .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: VOSLÁŘ Filip - IVANYNA Rostislav, ŠACHL Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích