Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:5
(1:3)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Bystrc B doma dvakrát sahala po vyrovnání, nakonec doma prohrála se Svratkou C o 3 góly


Branky


3

 

Svratka vstoupila do zápasu dobře, ale po 2 obdržených brankách se Bystrc probudila a dokázala rychle odpovědět, přesto jí v závěru došly síly a nedokázala nepříznivý výsledek zvrátit, hosté zvítězili 2:5, dvakrát se trefil Šimon Vereš

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtrnáctidenní zápasové volno nebylo na obou stranách znát

Oba týmy vstoupily do zápasu s nasazením odčinit prohru z minulého kola, ve kterém oba týmy prohrály, Bystrc s Řečkovicemi a Svratka na hřišti Medlánek. Do zápasu vstoupili lépe hosté, drželi míč a měli i více šancí, už v 9.minutě se po většímu důrazu ve vápně soupeře trefil Šimon Vereš. Převaha hostů pokračovala dále, ale několika zákroky podržel domácí brankář Patrik Smutný. Ve 32. minutě se ale ocitl před brankářem Bystrce kapitán hostů Tadeáš Malůšek a v situaci jeden na jednoho se nemýlil. Domácí fanoušky zvedl ze svých míst ve 36. minutě Rostyslav Bas, který vystřelil zpoza vápna a nádhernou střelou na zadní tyč snížil na 1:2. Hosté ještě přidali do konce poločasu jednu branku, když se ani podruhé nemýlil Šimon Vereš.

Napínavější druhá půle přinesla 3 branky

Domácí vstoupili do druhé půle velmi dobře, hned ve 48. minutě se nechytatelnou střelou zpoza vápna blýskl Martin Kovařík. Tento gól nastartoval větší tlak domácích a dlouho to vypadalo, že vyrovnávací gól přeci jen přijde. Těmto nadějím dal konec Michal Kosíř v 67. minutě, který schovanou střelou nachytal domácího brankáře. Na konečných 2:5 ještě upravil 2 minuty před koncem hlavou z rohového kopu Filip Kantar.

 



Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky B
Rostyslav Bas (střelec gólu): “Příliš se nám nedařilo držet míč na půlce soupeře, je to i kvůli kvalitě hřiště, prostě to občas odskočí. Výsledek zápasu byl zasloužený, hráli jsme špatně, měli jsme tam nějaké 2 šance, ale Svratka byla prostě lepší. Zatím pořád děláme hodně chyb, musíme to zlepšit, ještě pořád potřebujeme nějaké posily, někoho najít. Zhodnotil bych to tak 5/10.”

FC Svratka Brno C
Tadeáš Malůšek (kapitán): “Jsme rádi, že nám obrana, která byla až na dnešní dva góly jinak perfektní, drží záda, ale vždycky to záleží, jak se sejdeme a dnes jsme se sešli dobře. Samozřejmě hrát s někým lepším, dostat dva góly je hodně, ale když jich dáme 6, tak snad je to dobrý. Vepředu jsme mohli dát ještě více gólů, ale to je naše každozápasová situace. V téhle soutěži je to ale časté, že by ty zápasy klidně mohly skončit 15:15. Jinak jsem spokojený, že jsme vyhráli a chyby tam jsou a pracovat by se dalo na lecčem, ale proto hrajeme 8. ligu a ne 1.”

Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky B
P. Smutný [-] - F. Macháček [-] , J. Jebáček [-] , R. Konečný [-] , A. Sklenář [-] - R. Bas [-] , L. Pospíchal [-] (68. C. Taccori [-] ) , T. Tonkikh [-] , P. Válka [-] - M. Kovařík [-] (68. M. Veleba [-] ) , T. Veleba [-] (46. D. Štěpianský [-] ) -

FC Svratka Brno C
D. Suchánek [-] - M. Kosíř [-] (78. D. Zejda [-] ) , M. Zavřel [-] , D. Lam [-] (78. F. Veselý [-] ) , Š. Vereš [-] , D. Švejda [-] (78. D. Scripnic [-] ) , T. Malůšek [-] , V. Veselý [-] , L. Šoukal [-] , F. Kantar [-] , P. Kohout [-] (78. M. Veselý [-] )

ŽK: 72. P. Válka - 70. M. Zavřel .
Hráči zápasu: A. Sklenář , P. Smutný - L. Šoukal , Š. Vereš .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: MACKAY Iain - MEJZLÍK Jan, ELIÁŠ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích